alt-text

10-årsjubileum

Växa Sverige fyller 10 år – det firar vi med webbinarier i världsklass! Du som driver lantbruksföretag och dina anställda är varmt välkomna.

Kunskapsspridning i ny tappning

10 år - det vill vi fira tillsammans med dig, och bjuder in till 10 kostnadsfria webbinarier med svenska och internationella föreläsare i toppklass! Nu kan du som är lantbrukare anmäla dig till webbinarierna.

Arbetar som:
Projekt- och affärsorganisatör

Telefon:
010-471 09 40

Mobiltelefon:
070-537 06 63

10 Mars - Managing the Downer cow

Phil PoultonDr. Phil Poulton, veterinär och expert på långliggare
Phil har arbetat som praktiserande veterinär inom mjölkproduktionen i Australien i snart 40 år. Han är specialiserad på och har doktorerat i ämnet långliggande kor. Phil guidar oss igenom alla steg: hur vi ska agera från det att vi först hittar den sjuka kon, till dess att hon antingen återhämtar sig eller behöver avlivas.

Läs mer och anmäl dig här

21 april - Så bygger du arbetseffektiva stallar

Jouni PitkärantaJouni Pitkäranta
Byggkonsulten Jouni Pitkäranta är uppvuxen på en mjölkgård i Finland. Han började rita stallar redan som 11-åring. Idag driver han 4dBarn och har jobbat med över 800 byggprojekt, varav flera i Sverige. Han kommer att berätta om hur vi kan bygga logistiskt optimerade stallar som möter både djur- och människors behov, samtidigt som de uppfyller framtidens krav på djurvälfärd och klimat. 

Läs mer och anmäl dig här

19 maj - Lyckas med ensilaget

Thomas PaulyThomas Pauly
Hur får man ett ensilage med högt fodervärde och god hygienisk kvalitet, som korna äter med god aptit? Det vet Thomas Pauly, tidigare forskare vid SLU, som jobbat med ensileringsfrågor i 33 år och varit verksam i den tyska DLG*-kommittén för ensileringsmedel, innan han gick i pension 2018.

Läs mer och anmäl dig här