alt-text

10-årsjubileum

Växa Sverige fyller 10 år – det firar vi med webbinarier i världsklass! Du som driver lantbruksföretag och dina anställda är varmt välkomna.

Kunskapsspridning i ny tappning

10 år - det vill vi fira tillsammans med dig, och bjuder in till 10 kostnadsfria webbinarier med svenska och internationella föreläsare i toppklass! Nu kan du som är lantbrukare anmäla dig till webbinarierna.

Arbetar som:
Affärsområdeschef Kunskap & Utveckling Avel

Telefon:
010-471 09 40

Mobiltelefon:
070-537 06 63

19 maj - Lyckas med ensilaget

Thomas PaulyThomas Pauly
Hur får man ett ensilage med högt fodervärde och god hygienisk kvalitet, som korna äter med god aptit? Det vet Thomas Pauly, tidigare forskare vid SLU, som jobbat med ensileringsfrågor i 33 år och varit verksam i den tyska DLG*-kommittén för ensileringsmedel, innan han gick i pension 2018.

Läs mer och anmäl dig här

17 augusti - Lär dig konsten att lyckas i förhandlingar

Lars-Johan Åge Lars-Johan Åge
Är du redo för höstens förhandlingar? Oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama, så är hemligheten för att få till en lyckad lösning densamma. Lars-Johan Åge är en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet och har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. 

Läs mer och anmäl dig här

15 september - Newborn calf management

Elizabeth HomeroskyDr. Elizabeth Homerosky
Elizabeth är en av Kanadas främsta veterinärer inom köttproduktion med ett särskilt intresse för ko-kalv. Hon är en färgstark och inspirerande föreläsare som har tilldelats flera utmärkelser under sin karriär. Elizabeth kommer att berätta om bästa praxis vid kalvning och skötsel av nyfödda kalvar inom köttproduktionen. En stor del av innehållet passar också mjölkproduktion. Föredraget hålls på engelska  

Läs mer och anmäl dig här