alt-text

10-årsjubileum

Växa fyller 10 år – det vill vi fira tillsammans med dig!

Kalas med mat och underhållning

Du som är medlem är välkommen på en festkväll med underhållning, middag och dans. Kalaset är kostnadsfritt för dig som är medlem, och du får ta med dig en vän utan extra kostnad. Fler medföljande gäster är välkomna till självkostnadspris på 500 kronor per person.

Festligheterna äger rum på olika platser i landet. Detaljerna kring 10-årskalasen hittar du i kalendern. Anmäl dig och dina medföljande gäster redan nu.

Till kalendern

 

Webbinarier i världsklass

Kunskapsspridning i ny tappning - Under året bjuder vi in till 10 kostnadsfria webbinarier med svenska och internationella föreläsare i toppklass. Du som driver lantbruksföretag och dina anställda är varmt välkomna.

Arbetar som:
Affärsområdeschef Kunskap & Utveckling Avel

Telefon:
010-471 09 40

Mobiltelefon:
070-537 06 63

8 december - Hållbart svenskt jordbruk nu och i framtiden

Johan Rockström - Foto: M. Axelsson/Azote

Johan Rockström
Det svenska jordbruket är fantastiskt - vi har friska djur med hög avkastning, låg antibiotikaanvändning, naturbetesmarker som bidrar med biologisk mångfald och effektiva kolsänkor för koldioxid. Men visst kan vi göra mer? Johan Rockström berättar varför svenskt jordbruk är världens mest hållbara och inspirerar oss att skapa en hållbar livsmedelsproduktion, för nästa generation.

Läs mer och anmäl dig här