alt-text

Dräktighet Analys - flexibel och mobilanpassad

Från och med 6 mars 2017 kan du enkelt beställa, ändra och se resultaten från Dräktighet Analys i mobilen. Vi anpassar så att både beställningssidor och visning av resultat kan öppnas och användas i smartphone, läsplattor och naturligtvis även i PC/Desktop.

Förutom ökad tillgänglighet så har också flexibiliteten ökat. Till exempel finns nu fler valmöjligheter för tidsintervall mellan seminering och analys av dräktighet.

Tre alternativ för dräktighetsanalys

  • En analys tidigast 28 dagar efter senaste seminering, detta dagantal kan nu ändras till valfritt intervall mellan 28 -179 dagar. Val av enskilda djur ingår.
  • Två analystillfällen, 28 dagar samt ett valfritt tillfälle 29 - 179 dagar efter senaste seminering.      Förvalt kommer att vara 100 dagar. Val av enskilda djur ingår. (rekommenderas)
  • Val av enskilda djur för analys.

Tillägg

Man kan även beställa Dräktighet Analys inför sinläggning. Analysen görs då 180 dagar efter senaste seminering.

Så beställer du

För att få tillgång till mobilanpassad Dräktighet Analys loggar du n på Min sida. Om du saknar inloggningsuppgifter är du välkommen att höra av dig till vår kundsupport.

En symbol för funktionen Dräktighet-Analys-beställ som återfinns på den inloggade zonen Min sidaUnder Rapportera/Beställ på Min sida klickar du på symbolen för Dräktighet Analys -Beställ/ändra och följer anvisningarna.

Skapa en genväg i din smartphone

Nä du gjort din beställning kan du skapa en genväg direkt till Dräktighet Analys så att du alltid har snabb tillgång till din kodata.

Läs mer om hur du skapar en genväg i din smartphone

Kombinera med fruktsamhetsservice

För att få ut det mesta av Dräktighet Analys bör man alltid kombinera provmjölkningarna med regelbunden fruktsamhetservice. Fruktsamhetsservice ger en djupare och bredare bild av kornas reproduktionseffektivitet.

 Läs mer om vår fruktsamhetsservice