Läs Husdjur digitalt

Sedan 2019 finns Husdjur även som e-tidning. Via datorn eller mobilappen kan alla prenumeranter både läsa och lyssna till tidningen digitalt.

I e-tidningen finns alla nummer av Husdjur från 2014 och framåt. Tidningarna går att bläddra i precis som en vanlig papperstidning, eller läsa i artikelläge. Alla artiklar är sökbara så att du lätt kan hitta allt vi har skrivit om ett ämne, en gård eller person.

Genom att klicka på en artikel i tidningen aktiverar du läsläget som gör att du får upp artikeln som löpande text. Då kan du också välja teckensnitt och storlek på texten, så att den passar dig.

I artikelläget går det även att lyssna till tidningen med datorns eller telefonens uppläsningsfunktion. Det är inte lika bra som en riktig människa, men ett komplement för den som har svårt att läsa själv eller vill lyssna under arbetet. I mobiltelefonen går det även att välja hastighet på uppläsningsfunktionen.

Så här gör du för att logga in:

På dator:

1. Gå in på https://etidning.husdjur.se/. Klicka på ”Logga in” högst upp i högra hörnet.

2. Klicka på ”Skapa konto”. (Om du redan har ett konto för en annan tidning hos vår leverantör Prenly kan du logga in på ditt konto och gå direkt till steg 4)

3. Fyll i din e-postadress och välj ett lösenord. Klicka på ”Skapa konto”. Du får nu ett mejl med en aktiveringslänk.

4. Fyll i ditt kundnummer som du hittar högst upp i högra hörnet på baksidan av din tidning. Klicka på ”Registrera”.

5. Klart! Du kan nu läsa den senaste utgåvan av tidningen, eller utforska arkivet.

På mobil/läsplatta:

1. Ladda ner appen Tidningen Husdjur på din telefon eller läsplatta.

2. Registrera ditt konto via datorn enligt ovan.

3. Logga in med din e-postadress och lösenord.

 

Linda Grimstedt