Onlinekurs: Kalvutfodring och management

Koppla upp dig och kollegorna på gården där ni befinner er och delta i vår onlinekurs om kalvutfodring och management.

alt-text

Plats: Onlinekurs, Microsoft Teams

Tid: 5 mars 09:30 - 10:30

Kostnad: 450 kr/uppkopling

Välkommen på onlinekurs med kalvtema

Kons första tid i livet har stor påverkan på hur hon kommer prestera när hon börjar mjölka men även hur hög hennes tillväxt är som kviga. Ofta finns det potential att öka mjölkavkastningen och tillväxten för att nå målen i produktionen.

Under detta kurstillfälle är kalvar i fokus. Här får ni ta del av praktiska råd och rekommendationer kring mjölk-, utfodring av grovfoder och kraftfoder. Även ämnen som målsättningar med kalvuppfödningen, avvänjning och olika utmaningar vinter/sommartid kommer att diskuteras .
 
Onlinekursen "Kalvutfodring och management" är den första av tre onlinekurser som kommer ske den första tisdagen varje månad under våren.
 
Kursledare i den första delen är Mikaela Samuelsson, produktionsrådgivare på Växa. De två efterföljande delarna "Parasiter på bete" och "Juverhälsa" kommer att hållas av Maya Hoffman som är veterinär på Växa.
 
Frågor?
Mikaela Samuelsson, mikaela.samuelsson@vxa.se, 010-471 04 09

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Kurs

Datum
5 mars
09:30 - 10:30
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy