Ventilation och stallmiljö för djurskötare i grisstallar

Välkommen att delta i en onlinekurs för djurskötare i grisstallar om ventilationens betydelse för en god stallmiljö

alt-text

Plats: Online via Teams

Tid: 14 december 13:00 - 16:00

Kostnad: Kostnadsfri, bekostas av branschmedel.

Vi kommer att få lyssna till Karin Andersson som arbetar som byggrådgivare på Växa samt Sivert Johansson som är expert på ventilation i grisstallar. Kursen ger också möjlighet att utbyta erfarenheter kollegor emellan.

Under kursen kommer vi att titta på grisens optimala stallklimat, grunder för ventilation och värmetillskott, samt hur du som djurskötare kan se och påverka negativ inverkan från ventilationen.

Ett bra tillfälle att få veta mer om vad som är viktigt att ha koll på dagligen när det gäller ventilationen i grisstallarna och om problem uppstår.

Vi har begränsat antal deltagare till max 20 uppkopplingar för att möjliggöra bra diskussioner. Först till kvarn gäller.

Om du anmäler dig och av någon anledning inte kan deltaga, hör av dig så snart du kan till Jeanette Elander ( jeanette.elander@lrf.se) så att någon annan kan få platsen. 

Detta är ett pilotprojekt för att se om upplägget fungerar bra. Om det blir ett bra och uppskattat möte och det finns en efterfrågan kan det bli aktuellt med fler liknande möten framåt till ett självkostnadspris.

Frågor?

Karin Andersson, 010-471 01 57 

Anmäl dig senast 11 december

Anmäl dig här senast 11/12

Tack för din anmälan!

Du får en bekräftelse till din e-postadress.

Uppgifter som du lämnar i samband med din anmälan, används för genomförandet av evenemanget. Därefter raderas uppgifterna.

Kurs

Datum
14 december
13:00 - 16:00
Anmäl dig senast
11 december

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy