Onlinekurs: Ventilation och stallmiljö för grisföretagare

Välkommen att delta i en onlinekurs för grisföretagare om ventilationens betydelse för en god stallmiljö.

alt-text

Plats: Online via Teams

Tid: 29 november 13:00 - 16:00

Kostnad: Kostnadsfritt, bekostas av branschmedel.

Vi kommer att få lyssna till Karin Andersson som arbetar som byggrådgivare på Växa samt Sivert Johansson som är expert på ventilation i grisstallar. Mötet ger också möjlighet att utbyta erfarenheter kollegor emellan. 

Under kursen kommer vi att titta på grisens optimala stallklimat, grunder för ventilation och värmetillskott samt hur justering av ventilationen påverkar grisen. 

Vi har begränsat antal deltagare till max 20 uppkopplingar för att möjliggöra bra diskussioner. Först till kvarn gäller. Om du anmäler dig och av någon anledning inte kan deltaga hör av dig så snart du kan till Jeanette Elander ( jeanette.elander@lrf.se) så andra kan få platsen, om det är så att vi får fler som vill delta än det finns platser. 

Detta är ett pilotprojekt för att se om upplägget fungerar bra. Om det blir ett bra och uppskattat möte och det finns en efterfrågan kan det bli aktuellt med fler liknande möten framåt till ett självkostnadspris.

Frågor?

Karin Andersson, 010-471 01 57, karin.andersson@vxa.se 

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Kurs

Datum
29 november
13:00 - 16:00
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy