Kurser för djurskötare - Del 3: Träna ditt djuröga

Våxtorp: För djurskötare på mjölkgårdar som vill lära sig mer om vad djuren kan berätta för oss genom sitt kroppsspråk och olika signaler.

alt-text

Plats: Våxtorp, Skråmered 508

Tid: 13 mars 12:00 - 16:00

Kostnad: 1 400 kr, lunch och fika ingår. Om du anmäler dig till alla fyra kurstillfällen på en gång får du ett paketpris och betalar 4 700 kr inkl. lunch och fika.

Detta är en kurs för dig som vill lära dig mer och nytt, fräscha upp dina kunskaper och ta del av hur andra arbetar på sina gårdar. Vi varvar föreläsning med gruppdiskussioner. Kursledare är Eleonor Hovelius veterinär och Mikaela Samuelsson produktionsrådgivare på Växa.  

Syftet för kursen: Förbättra ditt djuröga och veta vad man ska titta efter och vänder sig till dig som jobbar som djurskötare ute på gårdarna. 

Kursen är del tre i en serie på fyra delar. Delarna är fristående och du kan därför delta i dem separat.  Tema för de sista kursen:

  • Avel och fruktsamhet
Frågor?
Mikaela Samuelsson, mikaela.samuelsson@vxa.se, 010-471 04 09, Eleonor Hovelius, eleonor.hovelius@vxa.se, 010-471 03 18

Anmäl dig senast 06 mars

Anmäl dig här senast 6/3

Tack för din anmälan!

Du får en bekräftelse till din e-postadress.

Uppgifter som du lämnar i samband med din anmälan, används för genomförandet av evenemanget. Därefter raderas uppgifterna.

Kurs

Landskap
Skåne, Småland, Halland
Datum
13 mars
12:00 - 16:00
Anmäl dig senast
06 mars

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy