Kurser för djurskötare - Del 3 Träna ditt djuröga

Örebro: För djurskötare på mjölkgårdar som vill lära sig mer om vad djuren kan berätta för oss genom sitt kroppsspråk och olika signaler.

alt-text

Plats: Gård i Örebrotrakten - Plats meddelas senare

Tid: 14 februari 09:30 - 14:30

Kostnad: 1 300 kr, plus lunch till självkostnadspris. Om du anmäler dig till alla fyra kurstillfällen på en gång får du ett paketpris och betalar 4 300 kr, plus mat till självkostnadspris under varje tillfälle.

I del 3 av kursserien för djurskötare fokuserar vi på kosignaler, alltså vad djuren kan berätta för oss genom kroppspråk och signaler. Vad ser vi och varför? 

Vi diskuterar och utbyter erfarenheter. Kursen passar både för dig som vill lära dig mer eller fräscha upp dina kunskaper. Teori varvas med praktiska övningar på gård och håller i taktpinnen gör Fanny Gunnarsson och Ebba Kajlöv som båda arbetar som produktionsrådgivare på Växa.

Kursen är del tre av fyra i en kursserie men eftersom varje del är fristående går det bra att delta i dem separat.

Kostnad: 1300 kr, plus lunch till självkostnadspris. Om du anmäler dig till alla fyra kurstillfällen på en gång får du ett paketpris och betalar 4300kr, plus mat till självkostnadspris under varje tillfälle.

Max antal deltagare är 25 personer och minst 15 personer.

Frågor?
Fanny Gunnarsson 010-4710443 Ebba Kajlöv 010-4710715

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Kurs

Landskap
Närke, Värmland, Västmanland
Datum
14 februari
09:30 - 14:30
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy