Kurser för djurskötare - Del 4 Juverhälsa

Sista delen av Kurser för djurskötare i Örebroområdet (på gård). För djurskötare som vill lära sig mer om hur man förbättrar besättningens juverhälsa.

alt-text

Plats: Hörnberga Gård - utanför Köping

Tid: 20 mars 09:30 - 14:30

Kostnad: Kostnad: 1300 kr, plus lunch till självkostnadspris.

Välkommen till den sista fristående delen (del 4) i kursserien för djurskötare.

Efter önskemål från tidigare deltagare så kommer vi i detta avsnitt fokusera på juverhälsa. Hur kan du som djurskötare bidra till bättre juverhälsa på gården? Vi kommer vara heldag ute på gård där vi varvar teori med praktik. 

Vi diskuterar och utbyter erfarenheter. Kursen passar både för dig som vill lära dig mer eller fräscha upp dina kunskaper. Ett tillfälle träffa andra likasinnade och ta lärdom av varandra! Då fokus kommer vara juverhälsa, kommer David Eriksson, veterinär, finnas med på plats som sakkunnig i ämnet. Produktionsrådgivare Fanny Gunnarsson håller i kursen.   

Kursen sista delen i en kursserie men eftersom varje del är fristående går det bra att delta i dem separat. För dig som varit med på alla fyra kurstillfällen får du ett paketpris och betalar 4300kr, plus mat till självkostnadspris under varje tillfälle.

Max antal deltagare är 25 personer och minst 15 personer.

Frågor?
Fanny Gunnarsson 010-4710443 David Eriksson 010-4710158

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Kurs

Landskap
Västmanland
Datum
20 mars
09:30 - 14:30
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy