Medlemsträff - avelsdjur i dikoproduktion

Kretsråden i Östgötabygd och Norrköping bjuder in till medlemsträff med gårdsbesök där vi diskuterar hur du kan tänka kring urvalet av avelsdjuren i en dikoproduktion.

alt-text

Plats: Juby Källgård 1, 585 62 Linghem och Verkstan Ljungstorpsvägen 16, 585 62 Linghem

Tid: 5 december 18:00 - 20:30

Kostnad: Kostnadsfritt

Kretsråden i Östgötabygd och Norrköping bjuder in till medlemsträff hos familjen Wendler på Juby Källgård, Askeby. Tema för kvällen är urval av avelsdjur i dikoproduktion.

Program

  • Gårdspresentation och rundtur. På Juby Källgård driver familjen Wendler nötköttsproduktion med en renrasig charolaisbesättning i en nybyggd ladugård som stod klar 2022.
  • Efter gårdsbesöket förflyttar vi oss till samlingslokalen Verkstan i Askeby. Där blir det fika och föredrag med vår avelsrådgivare Fathima Uvais och kretsledamot Fredrik Gustafsson, som även sitter med i Växas fullmäktige och avelsråd.
  • Under kvällen bjuds det på matigare macka, glögg och pepparkakor. Glöm inte att meddela om eventuella alleriger i anmälan.

Varmt välkomna hälsar kretsråden i Östgötabygd och Norrköping!

Frågor?

Klara Frithiofsson Direkt 010-471 05 89 | Mobil 073-806 43 05
e-post: klara.frithiofsson@vxa.se

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Medlemsträff

Landskap
Östergötland
Datum
5 december
18:00 - 20:30
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy