Medlemsträff Blekinge

​​Kretsrådet i Blekinge och Blekinge Koklubb hälsar er varmt välkomna till medlemsträff på Wambåsa Gård och julbord tillsammans!

alt-text

Plats: Wambåsa Gård och Bergslagskrogen, Reddvägen 16 i Ronneby för jullunch.

Tid: 2 december 10:30 - 14:00

Kostnad: 120 kronor, som betalas av deltagarna till Bergslagskrogen direkt vid lunchen.

Program

Vi startar dagen med ett besök på Wambåsa Gård där vi får en presentation av Johannishus Gods olika verksamheter. Gården är sedan 2020 ansluten till KRAV och uppe vid Johannishus Gods finns idag ett eget bryggeri där man bedriver småskalig ölproduktion.
Efter presentationen får vi en rundvandring i den gamla ståtliga ladugården som efter att ha stått tom i ca 20 år nu återigen huserar djur! Stallet byggdes om 2021 och idag går där dikor samt rekryteringsdjur på ströbäddar. 

Efter gårdsbesöket sätter vi oss i bilarna och tar oss vidare till Bergslagskrogen som dukat upp en jullunch åt oss. Vi serveras en tallrik med fisk, en med kallskuret och därefter kommer det varma fram. Lunchen avslutas med kaffe & ris a la malta.
Observera att kostnaden för lunchen, 120 kr per person, betalas direkt på Bergslagskrogen. 

Hoppas vi ses!
önskar Blekinges kretsråd och Blekinge Koklubb 

Frågor?

Kontakta Camilla Augustsson på Växa, tel. 076-1090809

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Medlemsträff

Landskap
Blekinge
Datum
2 december
10:30 - 14:00
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy