Medlemsträff i Dalarna/Gästrikland

Kretsrådet i Dalarna/Gästrikland bjuder in till medlemsträff 16 augusti (dagtid). Vi besöker Hendrik Berkepies och Leonie Spronk, Finngårdarna och Murbo Annas Ost, Murbo.

Kretsrådet i Dalarna/Gästrikland bjuder in till medlemsträff onsdagen den 16 augusti med gårdsbesök hos Hendrik Berkepies och Leonie Spronk, Finngårdarna och avslutande lunch hos Murbo Annas Ost, Murbo.

Vi börjar kl 10.00 med kaffe och smörgås samt gårdsbesök hos Hendrik Berkepies och Leonie Spronk, som berättar om sina erfarenheter om hur det är att bli mjölkproducent i Sverige och skillnader mellan att vara svensk och holländsk mjölkproducent. Vilka lärdomar tycker han att vi kan dra här i Sverige av holländsk mjölkproduktion.

Vi avslutar kl 12.30 med att Växa Sverige bjuder på lunch hos Murbo Annas ost där Anna och Mats Reyier berättar om sin verksamhet, i sina nyöppnade lokaler.

I övrigt på programmet:     

  • Nyheter avel 
  • Årets vallfoder och några sensommartips

Anmälan för beställning av lunch, till Kicki Markusson 070-375 25 59, eller Bengt Samuelsson 070-791 42 49 gärna senast fredag den 11 augusti.

 

Anmälan

Medlemsträff

Plats
Dalarna
Dag och tid
16 augusti
Sista anmälningsdag
11 augusti