Onlinekurs Fullfoder

Överväger du att byta fodersystem? Kanske har du redan en mix på foderbordet, men vill trimma din produktion? Då ska du lyssna på vår onlinekurs om fullfoder!

alt-text

Plats: Programmet Microsoft Teams

Tid: 09:30 - 10:15

Kostnad: 250 kr per uppkoppling, flera kan delta vid samma skärm

Överväger du att byta fodersystem? Kanske har du redan en mix på foderbordet, men vill trimma din produktion? Då ska du lyssna på vår onlinekurs om fullfoder!

En förutsättning för att lyckas med fullfoder är att varje tugga är likadan, varje dag, samt att mixen håller god kvalitet året om. Det är också viktigt att följa upp och utvärdera hur mixen fungerar. I denna kortkurs ger Ann-Theres Persson dig tips och råd på hur du lyckas. Det finns även möjlighet att ställa frågor live.

Ann-Theres Persson är en av Sveriges mest erfarna produktionsrådgivare
inom kor och utfodring med 30 år i branschen. Hon är expert på uppföljning
och utvärdering av foderstater, med stor kunskap om fullfoder

Uppkopplingen sker via en länk som ni får inför kursdagen. Det går att ansluta från en dator, surfplatta och smartphone. Vi använder programmet Microsoft Teams, som är ett användarvänligt webbverktyg. Koppla upp er 15 minuter innan kursen startar för att se så att tekniken fungerar.

Frågor?
Klara Karlsson, 010-471 03 20

Anmäl dig här senast 7/9

Kurs

Datum
9 september
09:30 - 10:15
Anmäl dig senast
07 september

Foton tagna på våra kurser och träffar, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild meddelar du Växa Sveriges representant på plats. 
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy