Stalldesign för kokomfort online och fysisk kurs

Den amerikanska byggexperten Courtney E Halbach från University of Wisconsin-Madison besöker Sverige och vi lånar henne för en föreläsning.

alt-text

Plats: Centralt Skövde/Teams

Tid: 27 juni 09:30 - 15:30

Kostnad: Föreläsning: 600 kr/uppkoppling Workshop: 1 200 kr/deltagare

Den amerikanska byggexperten Courtney E Halbach från University of Wisconsin-Madison besöker Sverige och vi har fått förmånen att låna henne för en föreläsning.

Den 27 juni finns Courtney och några av Växas byggrådgivare på plats i Skövde, för en kombinerad föreläsning & workshop.

Program

  • 09-30-12:00  Föreläsning via Teams.
    Courtney E Halbach pratar kring trender i mjölkproduktionen i USA. Hon kommer även att prata om stalldesign utifrån Dairyland Initiatives rekommendationer och om erfarenheter från USA kring placering av mjölkrobotar.

  • 13:00- 15:30 Workshop – genomgång av ritningar.
    En möjlighet att diskutera din eller andras ritningar tillsammans med Courtney E Halbach och Växas byggrådgivare. Antalet ritningar som granskas är begränsat. Workshopen är på plats eller via Teams.
Frågor?
Frågor ställs till: Karin Andersson, 010- 471 01 57, karin.andersson@vxa.se

Anmäl dig senast 20 juni

Anmäl dig här senast 20/6

Jag deltar - fysiskt eller online
Jag/vi önskar delta under

Kurs

Datum
27 juni
09:30 - 15:30
Anmäl dig senast
20 juni

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy