INSTÄLLD - Småland: Studieresa till Västergötland för medlemmar

Välkomna att följa med på studieresa till två intressanta besättningar i Västergötland, en mjölkbesättning och en besättning med dikor.

alt-text

Plats: Bussresa till Västergötland, med avresa från Eksjö och Jönköping

Tid: 7 februari 07:30 - 20:00

Kostnad: 650 kr

Resan är inställd på grund av för få anmälda.

Vi reser med buss från Abboraviken, Eksjö, och det finns även möjlighet att kliva på vid Jönköping M2 center (gamla Eurostop). I Eksjö måste du vara på bussen 7.30 och i Jönköping vid 8.30. Kom ihåg att ange var du vill stiga på när du anmäler dig.  Vi kommer att få fika (självklart med svenska råvaror så långt möjligt, men kaffet är import) längs vägen mot första gården.

Resan går först till Sörans gård i Hjo, som har byggt om och ut i flera omgångar och har nu cirka 300 kor i nya, fina liggbås.

Sedan fortsätter vi till lunch på Hotell Bellevue. Där får vi äta fläsksida från Grevbäck, en lokal gård jämte dem, och den serveras med cidergräddsås och örtrostad potatis. Kom ihåg att anmäla behov av specialkost när du anmäler dig!

Efter maten åker vi till Järneberg i Töreboda. En besättning som haft framgång med sin uppfödning av Blonde.

Vi räknar med att ha cirka två timmar per gårdsbesök, och att vi ska vara åter i Jönköping vid 19 och i Eksjö vid 20. På eftermiddagen får vi frukt i bussen.

Frågor?

Helena Torkelsson: 072 2167812 eller Emma Hallberg 010-4710330

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Medlemsträff

Landskap
Småland
Datum
7 februari
07:30 - 20:00
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy