Uppstartsträff ERFA!

Inspirations- och informationsträff inför uppstart av ERFA riktad till kvinnor inom lantbruket i Skåne/Halland/södra och västra Smålands-området.

alt-text

Plats: Växa Driftplats Laholm Bokbindaregatan 8

Tid: 4 oktober 12:00 - 15:30

Kostnad: 400 kr/person. Vid flera deltagare från samma gård är avgiften 200 kr för varje ytterligare person. Anmälan är bindande.

Målgruppen är kvinnor/tjejer inom den gröna näringen som intresserade av lantbruksföretagande och som vill utvecklas tillsammans med andra kollegor. Inbjudan vänder sig främst till er inom mjölk- eller nötkötts-produktion. 

Nu ska vi återigen starta upp en ERFA-grupp för kvinnor/tjejer inom lantbruket i Skåne/Halland/södra och västra Smålands-området. I ERFA-gruppen samlas vi för att dela med oss av våra tips och våra erfarenheter, och vi håller inspirations- och informationsträffar där gruppen bestämmer agendan.  

På träffen presenterar vi information kring ERFA-konceptet och förslag på teman för träffar, för att sedan tillsammans med er deltagare planera upplägget framåt för er ERFA. 

Program 

  • 13:00 Fika 

  • 13:30 Information om ERFA och möjliga teman 

  • 14:30 Planering framåt och upplägg av ERFA - vad önskar ni?  

  • 15:30 Avslut 

Frågor?
Mikaela Samuelsson: 010-471 04 09, mikaela.samuelsson@vxa.se Katarina Gran: 010-471 03 24, katarina.gran@vxa.se

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Träff

Landskap
Halland, Skåne, Småland
Datum
4 oktober
12:00 - 15:30
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy