Välfungerande dränering

Sommarens extremväder med torka och stora mängder regn har gjort ämnet mycket aktuellt, kom och diskutera och hör vad du kan göra för att underhålla din dränering.

alt-text

Plats: Agrocenter Falkenberg

Tid: 8 december 10:00 - 15:00

Kostnad: 0

Under kursen kommer vi diskutera möjligheter och utmaningar med diken och dränering. Det blir både träff inomhus på sal och i fält, och du får även träffa en med täckdikningsentreprenör med lång erfarenhet av branschen. 

Vi kommer gå igenom och förklara hur avkastning kan förbättras med välfungerande dränering samtidigt som det är en miljönytta. Rättigheter och skyldigheter som dikesägare eller i ett dikesföretag. Långsiktiga investeringar som man kanske bara gör en gång i livet. 

Syftet och målet med kursen är att långsiktigt förbättra och utveckla Hallands vattenverksamheter i lantbruket. Kursen finansieras av Greppa näringen och Landbygdsprogrammet via Länsstyrelsen Halland. 

Lunch finns till självkostnadspris.

Varmt välkommen! 

      

Frågor?

Emma Ryding, emma.ryding@vxa.se 076-12 62 930

Anmälningstiden har gått ut

Anmälningstiden har gått ut

Kurs

Landskap
Halland
Datum
8 december
10:00 - 15:00
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, eller inspelningar av digitala evenemang, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild eller i en kurs som spelas in, meddelar du arrangören eller Växas representant på plats.
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy