Växa 10 år - Webbinarium Arbetsglädje ett annat ord för produktivitet

Få saker att hända och dina anställda att gå från medarbetare till medansvariga. Missa inte oförglömligt föredrag från en av Sveriges främsta ledarskapscoacher!

alt-text

Plats: Digitalt via Teams Live events - Logga in med ditt för- och efternamn för att ansluta till din förbokade plats.

Tid: 10:00 - 11:30

Kostnad: Webbinariet är en del av Växa Sveriges 10-årsjubileum och kostnadsfritt

Arbetsglädje ett annat ord för produktivitet - Christer Olsson

​Få saker att hända genom att gå från att veta till att göra och så får du dina anställda att gå från att vara medarbetare till medansvariga!

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är han en av Nordens mest bokade föreläsare och 2019 blev han utsedd till Årets talare. Christer är coach till några av de mest erfarna ledarna och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. När Christer talar händer alltid något hos den som lyssnar. Sådant som tidigare har varit svårt blir plötsligt lätt att förstå, det komplicerade blir tydligt. Med en djup förståelse för människor och organisationer trycker Christer på rätt knappar och de som har hört honom föreläsa lämnar med aha-upplevelser, energi, en känsla av inre styrka och spännande insikter.

Missa inte oförglömligt föredrag från en av Sveriges främsta ledarskapscoacher!

Frågor?
Carolina Markey, carolina.markey@vxa.se, 010-471 09 40

Kurs

Datum
17 februari
10:00 - 11:30
Anmäl dig senast
16 februari

Foton tagna på våra kurser och träffar, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild meddelar du Växa Sveriges representant på plats. 
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy