Växa 10 år - Webbinarium Lär dig konsten att lyckas i förhandlingar!

Är du redo för höstens förhandlingar? En av världens främsta experter inom förhandling delar med sig av sina framgångsfaktorer för att lyckas i förhandlingar!

alt-text

Plats: Digitalt via teams Live Event - logga in med ditt för- och efternamn för att ansluta till din förbokade plats

Tid: 10:00 - 11:30

Kostnad: Webbinariet är en del av Växa Sveriges 10-årsjubileum och därför kostnadsfritt

Lär dig konsten att lyckas i förhandlingar! - Lars-Johan Åge

Lars-Johan Age​Är du redo för höstens förhandlingar? Oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama, så är hemligheten för att få till en lyckad lösning densamma.

Lars-Johan Åge är en av världens främsta forskare inom förhandlingsområdet och har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati.

Lars-Johan har inte bara hittat framgångsfaktorerna för att komma överens med vem som helst, han kan också förmedla dem på ett sätt som gör skillnad i människors liv. Hör honom dela med sig av sina framgångsfaktorer vårt 10års-webbinarium. den 17 augusti.

Frågor?
Carolina Markey, carolina.markey@vxa.se, 010-471 09 40

Kurs

Datum
17 augusti
10:00 - 11:30
Anmäl dig senast
16 augusti

Foton tagna på våra kurser och träffar, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild meddelar du Växa Sveriges representant på plats. 
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy