Växa 10 år - Webbinarium Lyckas med ensilaget!

Hur får man ett ensilage med högt fodervärde och god hygienisk kvalitet? Ensileringsexperten Thomas Pauly ger oss sina bästa tips för en lyckad ensilering!

alt-text

Plats: Digitalt via Teams Live events - Logga in med ditt för- och efternamn för att ansluta till din förbokade plats.

Tid: 10:00 - 11:30

Kostnad: Webbinariet är en del av Växa Sveriges 10-årsjubileum och därför kostnadsfritt

Lyckas med ensilaget! - Thomas Pauly

Thomas PaulyHur får man ett ensilage med högt fodervärde och god hygienisk kvalitet, som korna äter med god aptit? Det vet Thomas Pauly, tidigare forskare vid SLU, som jobbat med ensileringsfrågor i 33 år och varit verksam i den tyska DLG*-kommittén för ensileringsmedel, innan han gick i pension 2018.

Thomas kommer ge oss sina bästa tips för en lyckad ensilering, bland annat vilka tillsatsmedel man ska använda när och i vilken dos och hur vi på bästa sätt minskar förlusterna vid inläggning och förebygger kvalitetsproblem som smörsyra, mögel och sporer.

Välkommen till ett spännande webbinarium om hur du lyckas med ensileringen och får fram ett grovfoder som är hållbart för din ekonomi, djurens hälsa och vårt klimat.

Frågor?
Carolina Markey, carolina.markey@vxa.se, 010-471 09 40

Kurs

Datum
19 maj
10:00 - 11:30
Anmäl dig senast
18 maj

Foton tagna på våra kurser och träffar, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild meddelar du Växa Sveriges representant på plats. 
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy