Växa 10 år - Webbinarium Så bygger du arbetseffektiva stallar!

Byggkonsulenten Jouni Pitkäranta berättar hur vi bygger logistiskt optimerade stallar, väl anpassade för både djur och människors behov.

alt-text

Plats: Digitalt via Teams Live events - Logga in med ditt för- och efternamn för att ansluta till din förbokade plats.

Tid: 10:00 - 11:30

Kostnad: Webbinariumet är en del av Växa Sveriges 10-årsjubileum och därför kostnadsfritt

Så bygger du arbetseffektiva stallar - Jouni Pitkäranta

Jouni PitkarantaDen finländska byggkonsulenten Jouni Pitkäranta är född och uppvuxen på en mjölkgård och började rita stallar redan som 11-åring. Idag driver han 4dBarn och har jobbat med över 800 byggprojekt, varav flera i Sverige.
 

Arbetskostnaden är den näst största kostnaden i den svenska mjölkproduktionen. Vad kan vi då göra för att effektivisera arbetstiden utan att kvaliteten i vårt arbete försämras? Jouni kommer att berätta för oss om hur vi kan bygga logistiskt optimerade stallar som är väl anpassade för både djurens och människornas behov och samtidigt rustade för att möta framtidens krav på djurvälfärd och klimat. Jouni är specialiserad på robotstall men kommer också prata om stallar med manuella mjölkningssystem. 

Föredraget hålls på svenska.

Frågor?
Carolina Markey, carolina.markey@vxa.se, 010-471 09 40

Anmälningstiden har gått ut

Kurs

Datum
21 april
10:00 - 11:30
Anmälningstiden har gått ut

Foton tagna på våra kurser och träffar, kan komma att användas i vår marknadsföring. Vill du inte medverka på bild meddelar du Växa Sveriges representant på plats. 
Här kan du läsa mer om vår personuppgiftspolicy