Växadagarna Mjölk och Kött - Jönköping

Välkommen till Växadagarna den 30 - 31 januari på Elmia i Jönköping. Under två dagar får vi tillsammans mer kunskap, inspiration och möjlighet att utbyta erfarenheter.

Vi skapar framtiden i dag

Vi utvecklar Mjölkföretagardagarna, som vi arrangerat i över 10 år, till en mötesplats för dig som är mjölk- eller köttföretagare. Nytt för i år är att arrangemanget i Jönköping sträcker sig över två dagar med middag första kvällen. Andra dagens eftermiddag har vi ett specialprogram för veterinärer, och även denna del av konferensen är öppen för dig som är mjölk- och köttproducent.

Temat för Växadagarna Mjölk och Kött 2018 är ”Vi skapar framtiden i dag”. Höjdpunkter i programmet är till exempel Ardalan Shekarabi som visar på möjligheter i nya Livsmedelsstrategin och Per Frankelius från Linköpings Universitet, som pratar grön innovation.
Mer om Växadagarna

Kostnadsfritt för medlemmar

Växadagarna kostnadsfria för dig som är medlem i någon av husdjursföreningarna, Växa Sverige, Skånesemin eller Rådgivarna i Sjuhärad. Medlemskapet gäller för familjen och gårdens anställda, och en anmälan per person.

Vi ses på Växadagarna Mjölk och Kött i januari! 

 

Plats
Värmland Västmanland Uppland Sörmland Närke Dalsland Bohuslän Västergötland Östergötland Småland Blekinge Halland Öland Gotland
Dag och tid
30 till 31 januari