alt-text

Växadagarna Mjölk och Kött

Mötesplatsen för dig som är mjölk- eller köttföretagare. Träffa kollegor i branschen, ta del av föredrag, paneldebatter och diskussioner.

Hållbart företagande på gården

Växadagarna 2020 går i temat Hållbart företagande på gården med Martin Moraeus som moderator. Dagarna kommer att behandla ämnen som djurvälfärd i värdsklass, hållbart lantbruk, medarbetarskap och team på gården. Och ett par av höjdpunkterna ur programmet är:

  • När drevet går – så undviker du förtroendekriser

    Jeanette Fors-Andrée och Paul Ronge - Jeanette är en av landets främsta krishanterare och mediatränare. Paul är mediatränare och mediarådgivare. Båda som figurerat i TV4, delar med sig av sin expertis i hur man hanterar det allt tuffare medieklimatet i sociala medier, hur man undviker förtroendekriser och hanterar svår kritik. 

  • Cow Signals - Happy cows, happy farmers, happy planet!

    Joep Driessen och Bert van Niejenhuis - upphovsmännen bakom Cow Signals leverar praktisk och gårdsnära kokunskap - så läser, förstår och agerar du utifrån kons signaler. 

Boka in datumen i din kalender redan nu

  • 28–29 januari, Folkets hus i Umeå
  • 11 februari, Elite Park Hotel i Växjö
  • 13 februari, Conventum i Örebro

Reducerat pris för medlemmar

Som medlem i Växa Sverige är kostnaden för deltagandet rabatterat. Medlemskapet gäller för familjen och gårdens anställda, och en anmälan per person.

Bli medlem och få tillgång till alla fördelar
Du som driver lantbruk inom Växa Sveriges verksamhetsområde kan ansöka om medlemskap. 
Så här ansöker du