alt-text

Växadagarna Mjölk och Kött

Mötesplatsen för dig som är mjölk- eller köttföretagare. Träffa kollegor i branschen, ta del av föredrag, paneldebatter och diskussioner.

Lönsamhet och konkurrenskraft på en global marknad

Med årets tema som utgångspunkt diskuterar vi lönsamheten i både mjölk- och köttproduktionen. Internationella utblickar varvas med praktiska exempel på vad du kan göra hemma på gården för att förstärka lönsamheten. 

Höjdpunkter i årets program

  • Nötköttsproduktionens framtid med Sofia Hyléen Toresson - VD HKScan
  • Livsmedelsstrategi och konkurrenskraft med Christina Nordin från Jordbruksverket. 
     

Anmäl dig redan idag för bästa pris på hotell och evenemang!
Precis som förra året har vi parallella programspår med inriktning på mjölk- respektive köttföretagande, och du väljer mellan olika programavsnitt.

Reducerat pris för medlemmar

För medlem i Växa Sverige/Leverantör i HKScan är kostnaden för deltagandet rabatterad till 650 kronor per person. Medlemskapet gäller för familjen och gårdens anställda, och en anmälan per person.

För lantbrukare är kostnaden 1 250 kronor per person. Övriga deltagare 3 000 kronor per person. Priserna är exklusive moms.

Bli medlem och få tillgång till alla fördelar
Du som driver lantbruk inom Växa Sveriges verksamhetsområde kan ansöka om medlemskap. 
Så här ansöker du

Växadagarna i Umeå, Folkets Hus

I programmet finns tidpunkter med föreläsningar som pågår parallellt. Val av program till föreläsningarna gör du i anmälan till Växadagarna.

Program och anmälan
alt-text

Växadagarna 2018
Växadagarna 2018 - Bilder och presentationer

Växadagarna på Elmia i Jönköping

I programmet finns tidpunkter med föreläsningar som pågår parallellt. Val av program till föreläsningarna gör du i anmälan till Växadagarna.

Program och anmälan
alt-text

Fullt av nytta och mycket nöje

Ta del av paneldiskussioner om mjölkpriset, följ diskussioner mellan rådgivare och lantbrukare om hur de tillsammans lyft gårdens lönsamhet och delta i tillkännagivandet av Årets Mjölkbonde 2019. God mat, trevlig underhållning och intressanta möten med kollegor i branschen kan vi också utlova!

Digitalt är temat under den andra dagens förmiddag. Dagen avslutas med hur livsmedelsstrategin kan ge konkurrenskraft, och hur den fortsatta utvecklingen av EU:s jordbrukspolitik ser ut.

Vi ses på Växadagarna!

alt-text