alt-text

Växadagarna Mjölk och Kött

Under två dagar får vi tillsammans mer kunskap, inspiration och möjlighet att utbyta erfarenheter. I januari kommer vi till Umeå och Jönköping.

Vi skapar framtiden i dag

Vi utvecklar Mjölkföretagardagarna, som vi arrangerat i över 10 år, till en mötesplats för dig som är mjölk- eller köttföretagare. Temat för Växadagarna Mjölk och Kött 2018 är ”Vi skapar framtiden i dag”.

Höjdpunkter i årets program

Per Frankelius från Linköpings Universitet, berättar om Grön innovation, Per Lindahl styrelseordförande Lantmännen, pratar om hur de följer trender på marknaden, och Ardalan Shekarabi, Civilminister, berättar om nya livsmedelsstrategin.

- I år kommer du att kunna delta i parallella programspår. Val av program gör du i samband med anmälan.

Kostnadsfritt för medlemmar

Växadagarna kostnadsfria för dig som är medlem i någon av husdjursföreningarna, Växa Sverige, Skånesemin eller Rådgivarna i Sjuhärad. Ett medlemskap gäller både för familjen och gårdens anställda. Du gör en separat anmälan för varje person.  

Bli medlem och få tillgång till alla fördelar
Du som driver lantbruk inom Växa Sveriges verksamhetsområde kan ansöka om medlemskap. 
Så här ansöker du

Växadagarna i Umeå, Folkets Hus

I programmet finns tidpunkter där två föreläsningar pågår parallellt. Val av program till föreläsningarna gör du i anmälan till Växadagarna.

Program
alt-text

Växadagarna på Elmia i Jönköping

I programmet finns tidpunkter där tre föreläsningar pågår parallellt. Val av program till föreläsningarna gör du i anmälan till Växadagarna.

Program och anmälan
alt-text

Mat, mingel och värdefulla tillfällen

Förutom ett innehållsrikt program, bjuds du på goda luncher och en läcker middag tillagade på svenska råvaror. Du får ta del av värdefulla erbjudanden från våra utställare och sponsorer, och många tillfällen att diskutera med andra lantbrukare och experter i branschen.

Övernattning till reducerat pris

När du bokar hotellövernattning - passa på att använda ditt förmånserbjudande! Håll utkik efter mejlbekräftelsen efter att du gjort din anmälan. Där hittar du både länkar och rabattkod som du kan använda vid hotellbokningen.

En anmälan per person

För att kunna ge extra bra service till dig som gäst, och för att veta vilka deltagare vi har på Växadagarna, behöver alla deltagare fylla i varsin anmälan. I år finns alltså ingen möjlighet att ta med gäster. Vi hoppas du har överseende med det.

När du anmält dig får du en bekräftelse via mejl. I bekräftelsen ser du vilket programspår du anmält dig till, karta till konferensanläggning och länkar till hotell för hotellbokning.

 

Jönköping - anmäl dig senast den 22 januari 2018

30-31 januari anmälan till Växadagarna Mjölk och Kött i Jönköping

Vi ses på Växadagarna!

Vid eventuellt förhinder

Får du förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig via den länk du fått i din bekräftelse. En avanmälan kan göras fram till och med den 22 januari.

Arrangör och samarbetspartners Växadagarna