Gård och stall

Avbytarservice

Vi hoppar in när du behöver extra personal

Vi erbjuder personalförstärkning vid arbetstoppar, sjukdom eller om du helt enkelt vill ta lite semester. Avbytarna finns redo för att hoppa in några dagar ibland eller ofta och regelbundet.

alt-text

Liksom alla delar av vårt utbud kan vi skräddarsy avbytarservicen efter dina behov. Om du vill anlita en avbytare under flera dagar kan vi i vissa fall erbjuda mängdrabatt.

Alla våra avbytare fortbildas kontinuerligt och har erfarenhet av olika slags gårdar och arbetssätt. Men det är viktigt för oss att du känner dig trygg med din avbytare. Därför får du en egen avbytare som planerar in lämpliga dagar tillsammans med dig.

Hushållsnära tjänster med RUT och ROT

Om du har andra sysslor runt din gård kan vi hjälpa till. Det kan till exempel gälla ommålning, tapetsering eller att städa bostadshuset. Även här kan vi skräddarsy utbudet efter dina behov.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om våra gårdsnära tjänster är du välkommen att kontakta oss.

 

FinngårdarnaFinngårdarna använder avbytarservice 

Hendrik med familj köpte Finngårdarna utanför Borlänge, och flyttade hit från Holland. I Holland hade de en besättning på 100 kor och ville utöka, men det var inte möjligt på grund av de höga markpriserna.

Hendrik Berkepis på Finngårdarna berättar

Arbetar som:
Avdelningschef Avbytarservice, Områdesansvarig Falkenberg

Telefon:
010-471 03 22

Mobiltelefon:
070-833 00 54

Kontakta mig