Välkommen till kundsupporten

Vi finns till för dig om du behöver hjälp med våra tjänster och program. Vardagar: 7:30 – 16:00 (Lunchpaus 12:00-12:30). Stängt på helger och helgdagar samt nyårsafton, midsommarafton och julafton.

Symbol för programvaran TeamviewerSupport med fjärrstyrning (delad skärm)

Om du har frågor som kräver längre eller mer komplicerade svar kan vi visa dig direkt på din skärm hur du ska gå tillväga. I dessa fall använder vi en speciell programvara som möjliggör skärmdelning.

Ladda ner TeamViewerQS för fjärrstyrning

Gruppbild av alla som jobbar på Växa Sveriges kundsupport

Så loggar du in på Min sida

Ny användare

Om du är intresserad av att komma åt verktyg, rapporter och analyser som finns på Min sida är du välkommen att kontakta oss. Allt vi behöver är ditt SE-nummer och din e-postadress.

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord skickar vi ut det till den e-post du registrerat på ditt användarkonto. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan när som helst byta ditt lösenord. Det gör du under fliken inställningar  på Min sida.

Byt även lösenord i andra program

Om du väljer ett nytt lösenord - glöm inte att uppdatera det i andra programvaror där du lagt in det manuellt. Som till exempel KKPC, Uppdateringstjänsten eller AMS-link.

Avsluta din behörighet

Vi hoppas såklart att du känner dig supernöjd med alla möjligheter som finns på Min sida. Men om du av någon anledning vill avsluta din behörighet är du välkommen att kontakta oss.

Tips! Gör en "app" av Min sida

Min sida och några av våra verktyg är mobilanpassade. Det innebär att de är lätta att använda på små skärmar. Det finns en inbyggd funktion i din smart phone (Iphone/Android) som gör det möjligt för dig att skapa "appar" (genvägar) av webbsidor.

Här finns instruktioner för hur du gör en app av Min sida

Kontakta oss

Kundsupport:  010–471 06 60

Mejla oss kundsupport@vxa.se

Fakturafrågor:  010-471 09 03

Mejla oss ekonomi@vxa.se

Kokontrollen:  010-471 09 07

Mejla oss kokontroll@vxa.se

Felanmälan