MinGård, Min sida och vxa.se - 23/9 underhållsarbete

Vxa.se, MinGård och Min sida håller tillfälligt stängt under torsdag 23 september mellan kl. 19:00 - 23:00, på grund av underhållsarbete. Därefter kan du använda både webbplatsen och dina tjänster igen.

Medlem

Medlem

Växa Sverige är ett medlemsstyrt kooperativt företag för mjölk- och köttproducenter med drygt 6000 medlemmar.

alt-text

Vi finns till för dig och din verksamhet på gården

Medlemmarna runt om i Sverige är också våra kunder. Vårt uppdrag är att öka lönsamheten i medlemmarnas företag genom att erbjuda rådgivning, produkter och tjänster av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Påverka genom förtroendevalda

Att föra fram synpunkter till en förtroendevald är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Du kan också skriva motioner direkt till kretsmötet eller skicka en skrivelse till styrelsen. Att vara delaktig i framröstningen av förtroendevalda är ett ansvar och en stor möjlighet som varje medlem och ägare har.

Du och dina kollegor är representerade i alla delar av Växa Sveriges medlemsorganisation genom styrelse, fullmäktige, kretsråd och valberedningar. Växa Sverige delas in i sex medlemsområden och i dagsläget 30 medlemskretsar.

Medlemsorganisation

Nio skäl till medlemskap

Som medlem och ägare i Växa Sverige kan du vara med och påverka verksamheten direkt eller via dina förtroendevalda. Du får också tillgång till rabatter, exklusiva inbjudningar och åtkomst till våra e-tjänster och verktyg.

Läs mer
alt-text