Vi finns för dig och ditt företag

Växa Sverige ägs av sina medlemmar som också är kunder. Medlemmarna, 6 659 svenska mjölk- och köttproducenter, finns från norra Sverige till Halland i väst, Småland och Blekinge i söder och Öland samt Gotland i öst.

Vi vill främja medlemmarnas ekonomiska intressen och behov genom att bedriva rådgivnings-, service- och utvecklingsverksamhet. Som medlem i Växa Sverige tillhör du en krets och ett medlemsområde. Du företräds av dina kollegor i medlemsorganisationen genom kretsråd, valberedningar, revisorer, fullmäktige och i föreningsstyrelsen.

Växa Sveriges kretsmöten 2018

Under perioden 12-28 mars genomfördes Växa Sveriges kretsmöten runt om i landet. Dialogen har präglats av en god och positiv stämning.

Här kan du läsa mer om kretsmötena

Påverka genom förtroendevalda

Att föra fram synpunkter till en förtroendevald är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Du kan också skriva motioner direkt till kretsmötet eller skicka en skrivelse till styrelsen.

Att vara delaktig i framröstningen av förtroendevalda är ett ansvar och en stor möjlighet som varje medlem och ägare har.

Kontakta oss

Om du har frågor om medlemskap eller synpunkter är du välkommen att kontakta våra medlemsansvariga.

Frågor om medlemskap och förmåner

Arbetar som:
Direktionsassistent, Medlemsansvarig

Telefon:
010-471 04 01

Mobiltelefon:
076-109 08 02 

Frågor om in- och utträdesansökningar

Arbetar som:
Ekonomiassistent

Telefon:
010-471 09 37

Mobiltelefon:
070-230 51 75

Nio skäl till medlemskap

Som medlem och ägare i Växa Sverige kan du vara med och påverka verksamheten direkt eller via dina förtroendevalda. Du får också tillgång till rabatter, exklusiva inbjudningar och åtkomst till våra e-tjänster och verktyg.

Läs mer
alt-text

Bli medlem du också!

Vi finns till för dig och ditt företag och som medlem i en ekonomisk förening kan du vara med och påverka hur föreningen ska utvecklas.

Gå vidare!
alt-text