SenseTime™ - Smart övervakning via WiFi

SenseTime är den nya generationens övervakningssystem. Du har koll på din besättnings välmående oavsett var du befinner dig. SenseTime finns tillgängligt i mobilen, surfplattan och datorn.

SenseTime ersätter Heatime

SenseTime är det nya trådlösa övervakningssystemet som mäter kornas idissling och aktivitet. Du får övervakning dygnet runt som möjliggör kortare kalvningsintervall, hälsokontroll och ökad lönsamhet. Tack vare att SenseTime ansluts till internet, hanterar du enkelt både stora djurgrupper och enskilda djur - var du än befinner dig.

Saknar du internetuppkoppling i ladugården?
Då finns alternativa lösningar via den gamla modellen av Heatime kvar.

Så snabbt lönar det sig

  • Minska din arbetstid
    Brunstpassning - spara 40 minuter/dag och 50 000 kr/år *

  • Sänk inkalvningsåldern
    med 1 månad och spara 15 000 kr på ett år *

  • Förkorta kalvningsintervallet
    med 20 dagar på ett år och spara 30 000 kr *

*Baserat på 100 kor och 35 kvigor

Ny förbättrad teknologi

Förutom aktivitet och idissling, får du samlad information om ättider, dricktider och värmestress. Datan samlas in via en transponder och presenteras i ett gränssnitt som du når via mobil, surfplatta och dator.

SenseTime i mobilen, surfplattan och datorn

Brunst
Brunstövervakningen i Heatime är ett av marknadens säkraste verktyg. Och med de nya funktionerna i SenseTime får du ännu större träffsäkerhet i att hitta brunsten. SenseTime visar dessutom när i brunsten det är dags att seminera.

Djurhälsa
SenseTime berättar om kon är på väg att bli sjuk, redan en dag innan det är synligt. Det ger dig möjlighet att sätta in åtgärder och behandling snabbt. En trygghet som förbättrar prognosen och minskar antalet kostnader.

Kalvning
Den känsliga tiden runt kalvningen kräver särskild uppmärksamhet. SenseTime hjälper dig att övervaka hur kon mår, både före och efter kalvning.

Utfodring
Direkt efter ett foderbyte eller ändring av foderblandning, ser du om gruppen påverkats negativt. Du får en klar bild över hur besättningen reagerat och kan agera i tid. Olika typer av gruppövervakning möjliggör extra kontroll på känsliga grupper av kor, som till exempel förstakalvare.

SenseTime logoFlexibelt system 

SenseTime Start, Advance eller Premium - du bestämmer vilken övervakningsnivå som passar bäst. Du får ett flexibelt system som är enkelt att uppgradera. Byt till nästa nivå när dina behov växer. 

Prisexempel och innehåll i SenseTime Start, Advance och Premium


Avbetalning

Vill du delbetala din investering? Fråga efter offert.
Vid en kontantinsats på 20%, kan du dela upp resterande belopp på 3, 6 eller 12 månader. Ränta tillkommer. 

Beställning

Kontakta oss för att beställa SenseTime™. Och vill du byta in din Heatime, får du SenseTime™ till förmånligt pris. Du kan med fördel komplettera SenseTime™ med fler av våra tjänster inom fruktsamhet.

SCR by Allflex

sensetime-i-mobilen.png

Kontakta mig

Kontakta din närmaste SenseTime- och Heatimesäljare