alt-text

SenseHub™ - Smart övervakning via WiFi

Du har koll på din besättnings brunst och välmående oavsett var du befinner dig. SenseHub finns tillgänglig i mobilen, surfplattan och datorn.

SenseHub är det trådlösa övervakningssystemet som mäter kornas idissling och aktivitet. Du får övervakning dygnet runt som möjliggör kortare kalvningsintervall, hälsokontroll och ökad lönsamhet. Tack vare att SenseHub ansluts till internet, hanterar du enkelt både stora djurgrupper och enskilda djur - var du än befinner dig.

En överblick som underlättar arbetet på gården

Förutom aktivitet och idissling, får du samlad information om ättider, dricktider och värmestress. Datan samlas in via en transponder och presenteras i ett gränssnitt som du når via mobil, surfplatta och dator.

SenseHub i mobilen, surfplattan och datorn

Brunst
Brunstövervakningen i SenseHub ger dig en större träffsäkerhet i att hitta brunsten. Du ser också när i brunsten det är dags att seminera.

Djurhälsa
SenseHub berättar om kon är på väg att bli sjuk, redan en dag innan det är synligt. Det ger dig möjlighet att sätta in åtgärder och behandling snabbt. En trygghet som förbättrar prognosen och minskar antalet kostnader.

Kalvning
Den känsliga tiden runt kalvningen kräver särskild uppmärksamhet. SenseHub hjälper dig att övervaka hur kon mår, både före och efter kalvning.

Utfodring
Direkt efter ett foderbyte eller ändring av foderblandning, ser du om gruppen påverkats negativt. Du får en klar bild över hur besättningen reagerat och kan agera i tid. Olika typer av gruppövervakning möjliggör extra kontroll på känsliga grupper av kor, som till exempel förstakalvare.

SenseHub™Flexibelt system 

SenseHub Start, Advance eller Premium - du bestämmer vilken övervakningsnivå som passar bäst. Du får ett flexibelt system som är enkelt att uppgradera. Byt till nästa nivå när dina behov växer. 

Start, Advance och Premium - det här ingår
Så snabbt lönar det sig

Kontakta din närmaste SenseHub-säljare

Distansrådgivning

Du har också möjlighet till rådgivning på distans. Träffa din rådgivare via Microsoft Teams eller på telefon. 

Arbetar som:
Husdjurstekniker

Telefon:
010-471 04 38

Mobiltelefon:
076-109 07 77

Kontakta mig

När du behöver hjälp i systemet

Prata med SenseHub support
010-471 06 40

Carolina Adamsson lagårdsförman på Per-OlofsgårdenSå har SenseHub underlättat vardagen

Gunnar Forsberg investerade i det trådlösa övervakningssystemet i november 2018. Systemet mäter kornas idissling och aktivitet. Övervakningen ger både förbättrad fruktsamhet och hälsokontroll.
Carolina berättar om Per-Olofsgårdens erfarenhet av SenseHub 

Ann-Sofie på Burns GårdÖkad frihet med smart övervakning

Med SenseHub™ i stallet har Ann-Sofie Lind fått en större frihet i sitt arbete. – Jag är inte låst vid att behöva titta till korna hela tiden, utan kan göra annat.
Ann-Sofie berättar om hur SenseHub underlättar arbetet på Burns Gård