Fruktsamhet

SenseHub®

SenseHub® - Smart övervakning

Du har koll på din besättnings brunst och välmående oavsett var du befinner dig. SenseHub finns tillgänglig i mobilen, surfplattan och datorn.

alt-text

SenseHubMaximera produktiviteten

SenseHub mäter kornas idissling och aktivitet. Du får övervakning dygnet runt som möjliggör kortare kalvningsintervall, hälsokontroll och ökad lönsamhet. Tack vare att SenseHub ansluts till internet, hanterar du enkelt både stora djurgrupper och enskilda djur - var du än befinner dig. 

En överblick som underlättar arbetet på gården

Du får också samlad information om ättider och värmestress. Datan samlas in via en transponder och presenteras i ett gränssnitt som du når via mobil, surfplatta och dator.

SenseHub är ett flexibelt system som är enkelt att uppgradera. Du bestämmer vilken övervakningsnivå som passar bäst, och kan byta till nästa nivå när dina behov växer.
SenseHub Start, Advance eller Premium

Brunst

Brunstövervakningen i SenseHub ger dig en större träffsäkerhet i att hitta brunsten. Du ser också när i brunsten det är dags att seminera.

Djurhälsa

SenseHub berättar om kon är på väg att bli sjuk, redan en dag innan det är synligt. Det ger dig möjlighet att sätta in åtgärder och behandling snabbt. En trygghet som förbättrar prognosen och minskar antalet kostnader.

Kalvning

Den känsliga tiden runt kalvningen kräver särskild uppmärksamhet. SenseHub hjälper dig att övervaka hur kon mår, både före och efter kalvning.

Utfodring

Direkt efter ett foderbyte eller ändring av foderblandning, ser du om gruppen påverkats negativt. Du får en klar bild över hur besättningen reagerat och kan agera i tid. Olika typer av gruppövervakning möjliggör extra kontroll på känsliga grupper av kor, som till exempel förstakalvare.

 

Arbetar som:
Produktansvarig SenseHub

Telefon:
010-471 03 15

Mobiltelefon:
073-633 72 80

Kontakta mig

SenseHub support

010-471 06 40
sensehub@vxa.se

För att se filmen behöver du tillåta marknadsföringscookies.
Cookie-inställningar

Frida Holmqvist, Skarmansmåla De ökade lönsamheten med SenseHub®

Arbetsbesparande och en träffsäkerhet på nästan 100 procent. På Skarmansmåla har brunstpassningen blivit betydligt enklare och bättre sedan gården började använda SenseHub.
Frida Holmkqvist berättar om erfarenheten av SenseHub på Skarmansmåla