alt-text

SenseHub™ - Smart övervakning via WiFi

Du har koll på din besättnings brunst och välmående oavsett var du befinner dig. SenseHub finns tillgänglig i mobilen, surfplattan och datorn.

SenseHub är det trådlösa övervakningssystemet som mäter kornas idissling och aktivitet. Du får övervakning dygnet runt som möjliggör kortare kalvningsintervall, hälsokontroll och ökad lönsamhet. Tack vare att SenseHub ansluts till internet, hanterar du enkelt både stora djurgrupper och enskilda djur - var du än befinner dig.

En överblick som underlättar arbetet på gården

Förutom aktivitet och idissling, får du samlad information om ättider, dricktider och värmestress. Datan samlas in via en transponder och presenteras i ett gränssnitt som du når via mobil, surfplatta och dator.

SenseHub i mobilen, surfplattan och datorn

Brunst
Brunstövervakningen i SenseHub ger dig en större träffsäkerhet i att hitta brunsten. Du ser också när i brunsten det är dags att seminera.

Djurhälsa
SenseHub berättar om kon är på väg att bli sjuk, redan en dag innan det är synligt. Det ger dig möjlighet att sätta in åtgärder och behandling snabbt. En trygghet som förbättrar prognosen och minskar antalet kostnader.

Kalvning
Den känsliga tiden runt kalvningen kräver särskild uppmärksamhet. SenseHub hjälper dig att övervaka hur kon mår, både före och efter kalvning.

Utfodring
Direkt efter ett foderbyte eller ändring av foderblandning, ser du om gruppen påverkats negativt. Du får en klar bild över hur besättningen reagerat och kan agera i tid. Olika typer av gruppövervakning möjliggör extra kontroll på känsliga grupper av kor, som till exempel förstakalvare.

SenseHub logoFlexibelt system 

SenseHub Start, Advance eller Premium - du bestämmer vilken övervakningsnivå som passar bäst. Du får ett flexibelt system som är enkelt att uppgradera. Byt till nästa nivå när dina behov växer. 

Prisexempel och innehåll i SenseHub Start, Advance och Premium

Så snabbt lönar det sig

  • Minska din arbetstid
    Brunstpassning - spara 40 minuter/dag och 50 000 kr/år *

  • Sänk inkalvningsåldern
    med 1 månad och spara 15 000 kr på ett år *

  • Förkorta kalvningsintervallet
    med 20 dagar på ett år och spara 30 000 kr *

*Baserat på 100 kor och 35 kvigor

Avbetalning

Vill du delbetala din investering? Fråga efter offert.
Vid en kontantinsats på 20%, kan du dela upp resterande belopp på 3, 6 eller 12 månader. Ränta tillkommer. 

Beställning

Kontakta oss för att beställa SenseHub. Och vill du byta in din Heatime LD, får du SenseHub till förmånligt pris. Du kan med fördel komplettera SenseHub med fler av våra tjänster inom fruktsamhet.

Ingen internetuppkopping?
Om du saknar internetuppkoppling i ladugården finns alternativa lösningar. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar för din gård.

Kontakta din närmaste SenseHub-säljare

Arbetar som:
Husdjurstekniker

Telefon:
010-471 04 38

Mobiltelefon:
076-109 07 77

Kontakta mig

Carolina Adamsson lagårdsförman på Per-OlofsgårdenSå har SenseHub underlättat vardagen

Gunnar Forsberg investerade i det trådlösa övervakningssystemet i november 2018. Systemet mäter kornas idissling och aktivitet. Övervakningen ger både förbättrad fruktsamhet och hälsokontroll.
Carolina berättar om Per-Olofsgårdens erfarenhet av SenseHub