Kundsupport

Glömt lösenord?

Glömt lösenord?

Kontakta oss på telefon, e-post eller via formuläret på denna sida. Vi skickar dina inloggningsuppgifter vardagar inom 24 timmar.

För att säkerställa att informationen skickas till rätt person, går uppgifterna till den mejladress eller det mobilnummer som vi har registrerat på besättningsnumret. Inloggningsuppgifterna skickas endast till huvudägaren.

Inloggningsuppgifter

- till MinGård® och Min sida

 • Ny användare

  Om du är intresserad av att komma åt verktyg, rapporter och analyser som finns i MinGård eller på Min sida är du välkommen att kontakta oss. Allt vi behöver är ditt SE-nummer och din e-postadress. 

 • Glömt lösenord

  Om du har glömt ditt lösenord skickar vi ut det till den e-post du registrerat på ditt användarkonto. Du kan när som helst byta ditt lösenord. Det gör du under fliken inställningar på Min sida.

 • Om du väljer ett nytt lösenord

  Glöm inte att byta lösenordet dina andra program - du behöver uppdatera det i andra programvaror där du lagt in det manuellt. Som till exempel KKPC, Uppdateringstjänsten eller AMS-link.

 • Avsluta din behörighet

  Vi hoppas såklart att du känner dig supernöjd. Men om du av någon anledning vill avsluta din behörighet är du välkommen att kontakta oss.

 

Beställning av lösenord

Tack!

Nu har din beställning skickats till oss.
Du får en bekräftelse till din e-postadress.