MinGård, Min sida och vxa.se - 21/1 underhållsarbete

Vxa.se, MinGård och Min sida håller tillfälligt stängt under torsdag 21 januari mellan kl. 19:00 - 23:00, på grund av underhållsarbete. Därefter kan du använda både webbplatsen och dina tjänster igen.

Optimera produktionen

Optimera djurflödet

Optimera djurflödet

Ett högt och jämnt flöde av mjölk från stallet är en förutsättning för att nå maximal mjölkintäkt. För detta krävs en jämn och full beläggning med ett stabilt antal förstakalvare och äldre kor, året om.

En bild av hur djurflödestavlan ser utDjurflödestavlor för god överblick

Alla har siktet inställt på att utnyttja stallet fullt ut och undvika variationer i kalvande och mjölkande kor. Med en djurflödestavla är det lätt att få en snabb och överskådlig bild av läget i besättningen. Kontakta din husdjurstekniker eller rådgivare så berättar vi mer.

Djurförsörjningsportalen för effektivare planering

Djurförsörjningsportalen är ett digitalt verktyg där du kommer åt viktiga nyckeltal och prognoser för ditt djurflöde. Här får du koll på mjölkande kor, laktationer och semineringsbehov. Du kommer år verktyget via Min sida. Kontakta vår kundsupport för inloggningsuppgifter.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om vår rådgivning kring djurflöde, beställa djurflödestavlan eller har frågor om djurförsörjningsportalen är du välkommen att kontakta oss.