Förbättra ledarskapet

EDF - European Dairy Farmers

EDF - European Dairy Farmers

Föreningen för alla Europas mjölkföretagare, där mjölkföretagare från olika länder kan träffas och diskutera lönsamhet, produktionssystem eller mjölkpriser.

Hela Europas mjölkförening

En gång om året håller EDF kongress i något av de länder där föreningen finns representerad. Varje år tar arrangörerna fram ekonomiska analyser av medlemmarnas företag som sedan används för en internationell jämförelse. EDF-analysen ger dig:

Koll på dina produktionskostnader.
Jämförelse med andra framåtriktade mjölkföretagare i Sverige och Europa.
Ett unikt nätverk för utbyte av erfarenheter och kunskap.

Fakta om EDF

Föreningen har totalt cirka 300 medlemmar i 20 länder. Den svenska EDF-gruppen har 45 medlemmar, främst från södra och mellersta Sverige. Varje år är det ett några från den svenska gruppen som åker på kongressen.

Några gånger per år träffas den svenska gruppen för att jämföra produktionskostnader och för att diskutera intressanta frågeställningar som rör företagande och management. Ibland åker svenska medlemmar och besöker andra EDF-anslutna företagsgårdar, i andra länder.

Så blir du medlem i EDF

EDF är föreningen för dig som vill utveckla ditt mjölkföretagande tillsammans med andra i en positiv anda. Är du intresserad av att bli medlem - hör av dig till Susanne Bååth-Jacobsson.

Arbetar som:
Företagsrådgivare

Telefon:
010-471 03 37

Mobiltelefon:
070-606 17 26

För att se filmen behöver du tillåta marknadsföringscookies.
Cookie-inställningar