alt-text

Mässor och stämmor sommaren 2019

Här hittar du sommarens alla mässor och stämmor.

Holsteinstämman i Hjo

24-25 juni
Avelsföreningen för Svensk Holstein har sin stämma på Hotell Bellevue i Hjo. Vi finns på plats och svarar på dina frågor. Kom och kolla in SenseHub™­­, prata med oss om genomiska avelsvärden och avelsstrategier. Och missa inte erbjudandet på utvalda tjurar - du får 12 doser till priset av 10. 

Borgeby fältdagar - lantbruksmässa i fält

26-27 juni
Kom och hälsa på oss i monter S23. Vi visar hur du kan spara tid och bli mer effektiv med digitala lösningar. Se hur du kan använda MinGård® - managementverktyget för dig med mjölk- och köttproduktion. Så får du koll på din besättning med SenseHub™ som sköter brunstpassningen via mobilen. 

Prata med oss om avelsstrategi, genomiska tester och exteriörbedömning. Och hör hur SimHerd kan hjälpa dig att fatta bättre beslut i avelsfrågor. Passa på att ta del av det prisvärda doserbjudandet - köp 12 betala för 10.

Vi erbjuder också råd om hur du kan optimera din växtodling och foderproduktion, och service som betongrenovering, rillning av golv och hetvattentvätt. 

Brunnby lantbrukardagar i Västerås

3-4 juli
Så kan du kan spara tid och bli mer effektiv - vi visar hur SenseHub™ sköter brunstpassningen via mobilen. Handla produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser i VäxShop. Prata med oss om genomiska tester och missa inte det fina doserbjudandet - Köp 12 betala för 10.

SRB stämman i Skaraborg

4-6 augusti 
SRB-föreningen håller sin stämma kryddad med flera intressanta studiebesök, exteriörbedömningstävling, grillfest och stämmomiddag. Årets stämma kommer hållas på First Hotell Billingehus i Skövde.

Besök oss i vår monter - vi svarar på frågor kring avel, genomiska tester, avelsstrategier med mera. Se hur MinGård® och SenseHub™ kan underlätta och effektivisera din verksamhet. Förutom prisvärda produkter i VäxShop, finns det fina erbjudanden på plats - 12 doser till priset av 10 på utvalda tjurar.