Konferenser och projekt

Mässor och stämmor

Mässor och stämmor sommaren 2019

Här hittar du sommarens alla mässor och stämmor.

alt-text

Holsteinstämman i Hjo

24-25 juni
Avelsföreningen för Svensk Holstein har sin stämma på Hotell Bellevue i Hjo. Vi finns på plats och svarar på dina frågor. Kom och kolla in SenseHub™­­, prata med oss om genomiska avelsvärden och avelsstrategier. Och missa inte erbjudandet på utvalda tjurar - du får 12 doser till priset av 10. 

Borgeby fältdagar - lantbruksmässa i fält

26-27 juni
Kom och hälsa på oss i monter S23. Vi visar hur du kan spara tid och bli mer effektiv med digitala lösningar. Se hur du kan använda MinGård® - managementverktyget för dig med mjölk- och köttproduktion. Så får du koll på din besättning med SenseHub™ som sköter brunstpassningen via mobilen. 

Prata med oss om avelsstrategi, genomiska tester och exteriörbedömning. Och hör hur SimHerd kan hjälpa dig att fatta bättre beslut i avelsfrågor. Passa på att ta del av det prisvärda doserbjudandet - köp 12 betala för 10.

Vi erbjuder också råd om hur du kan optimera din växtodling och foderproduktion, och service som betongrenovering, rillning av golv och hetvattentvätt. 

Brunnby lantbrukardagar i Västerås

3-4 juli
Så kan du kan spara tid och bli mer effektiv - vi visar hur SenseHub™ sköter brunstpassningen via mobilen. Handla produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser i VäxShop. Prata med oss om genomiska tester och missa inte det fina doserbjudandet - Köp 12 betala för 10.

SRB stämman i Skaraborg

4-6 augusti 
SRB-föreningen håller sin stämma kryddad med flera intressanta studiebesök, exteriörbedömningstävling, grillfest och stämmomiddag. Årets stämma kommer hållas på First Hotell Billingehus i Skövde.

Besök oss i vår monter - vi svarar på frågor kring avel, genomiska tester, avelsstrategier med mera. Se hur MinGård® och SenseHub™ kan underlätta och effektivisera din verksamhet. Förutom prisvärda produkter i VäxShop, finns det fina erbjudanden på plats - 12 doser till priset av 10 på utvalda tjurar.

Öjeby Lantbruksmässa

21-22 augusti
Lantbruksmässan i norr arrangeras för andra gången på Öjeby Agro Park i Piteå, och årets tema är Jorden i Centrum. Vi finns på plats och svarar på frågor om hur du kan optimera din växtodling och foderproduktion. Du kan också prata avel, avelsstrategier och genomiska tester med oss.

Missa inte de fina mässerbjudandena - rabatt på rådgivningpaket och ett doserbjudande där du får 2 extra vid köp av 10 doser. Kom förbi och säg hej, vi väntar på dig.