Gård och stall

VäxShop

VäxShop

Handla förbrukningsvaror i VäxShop - I webbutiken kan du som är medlem handla produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.

alt-text

VäxShop - alltid låga priser

Webbshopen är till för dig som är mjölk- och köttproducent och ska ge dig en möjlighet att spara pengar. Du hittar låga ordinariepriser på förbrukningsartiklar, och får ett konkurrenskraftigt pris på dina inköp. Inga extrapriser eller tidsbegränsade erbjudanden. Bara låga priser hela tiden.

Här finns ett stort utbud av produkter som juver- och klövvårdsprodukter, fodertillskott, kalvhyddor, seminutrustning och täckmaterial till silon. Butiken fylls kontinuerligt på med fler produkter efterhand.

Handla i VäxShop

Lägg dina varor i korgen och logga in. Dina inköp i VäxShop blir specificerade och faktureras via din månatliga faktura. Om du saknar inloggningsuppgifter är du välkommen att kontakta kundsupporten.

VäxShop

Purofort Thermo+Dunlop Purofort Thermo+ skyddsstövel

Skäm bort dina fötter med ett par sköna och varma vinterstövlar med stålhätta. Stövlarna står emot oljor, fetter, kemikalier, desinfektionsmedel och gödsel. Detta är en kraftig och slitstark stövel som står emot grader nedåt -50°C. Den isolerande innersulan har en god andningsförmåga och är mjuk för fötterna.

Här hittar du stövlarna i VäxShop