Gård och stall

VäxShop

VäxShop

Handla förbrukningsvaror i VäxShop - I webbutiken kan du som är medlem handla produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.

alt-text

VäxShop en butik som växer

Du hittar ett stort utbud av produkter som juver- och klövvårdsprodukter, fodertillskott, kalvhyddor, seminutrustning, täckmaterial till silon och mycket mer. Butiken fylls kontinuerligt på med fler produkter efterhand.

Webbshopen är till för dig som är mjölk- och köttproducent och ska ge dig en möjlighet att spara pengar. Vi håller låga ordinariepriser på förbrukningsartiklar. Du ska känna dig trygg och veta att du får ett konkurrenskraftigt pris på dina inköp. Inga extrapriser eller tidsbegränsade erbjudanden. Bara låga priser hela tiden.

Topp 3 populäraste produkterna just nu

 • Skyddsstövar Dunlop Purofort+
 • ReCovin Calciumpasta
 • Veloucid Spray - miljömärkt av Bra Kemråd 

När du får väntat eller oväntat besök - Tänk smittskydd

 

Provtagningspaket - kollamasken nöt

Få koll på parasitläget i din besättning med provtagningspaketet kollamasken nöt. Då kan du välja rätt strategi för avmaskning och undvika problem orsakade av betesparasiter. Både konventionella och ekologiska besättningar har mycket att vinna på förebyggande provtagning.

Motverka resistens genom att avmaska vid behov

Många avmaskar i förebyggande syfte, vilket medfört utvecklad resistens mot ett flertal avmaskningsmedel. Genom att skicka träckprov för analys får du istället svar på vilken behandling som kan vara aktuell.

Provtagningsmaterialet innehåller 3 stycken provpåsar, remiss och frankerat svarskuvert. Analyserna utförs av Vidilab och du får provsvaret via e-post.

Logga in och beställ i VäxShop

Om du har frågor om vilka djur som ska provtas, antal prover och provtagningstidpunkt - kontakta din djurhälsoveterinär.

Logga in och handla i VäxShop

 • Logga in på Min sida
 • Under Rapportera & beställ hittar du VäxShop
 • Klicka på Starta och börja handla
 • Fyll sedan i din leveransadress i beställningen

  Betalning
  Dina inköp i VäxShop blir specificerade och faktureras via den månatliga fakturan från oss. 

  Glömt ditt lösenord eller användarnamn?
  Klicka på länken Glömt lösenord i inloggningsrutan, för att göra en beställning av ett nytt. Det skickas till den e-postadress som du registrerat på ditt användarkonto.

  Om du saknar inloggningsuppgifter är du välkommen att kontakta kundsupport.