MinGård, Min sida och vxa.se - 23/9 underhållsarbete

Vxa.se, MinGård och Min sida håller tillfälligt stängt under torsdag 23 september mellan kl. 19:00 - 23:00, på grund av underhållsarbete. Därefter kan du använda både webbplatsen och dina tjänster igen.

Gård och stall

VäxShop

VäxShop

Handla förbrukningsvaror i VäxShop - I webbutiken kan du som är medlem handla produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.

alt-text

VäxShop - alltid låga priser

Webbshopen är till för dig som är mjölk- och köttproducent och ska ge dig en möjlighet att spara pengar. Du hittar låga ordinariepriser på förbrukningsartiklar, och får ett konkurrenskraftigt pris på dina inköp. Inga extrapriser eller tidsbegränsade erbjudanden. Bara låga priser hela tiden.

Här finns ett stort utbud av produkter som juver- och klövvårdsprodukter, fodertillskott, kalvhyddor, seminutrustning och täckmaterial till silon. Butiken fylls kontinuerligt på med fler produkter efterhand.

Stärk din framtida besättning med KIP 60 Mjölkersättning

Kalvarna är grunden i din framtida besättning och behöver extra fokus på hälsa och näring. KIP 60 Mjölkersättning är en skummjölksbaserad produkt med 18,7 MJ energi och 60% skummjölk. Produkten koagulerar bra i kalvens mage, vilket minimerar risken för diarré och opimerar näringsupptaget.

Mer information om produkten hittar du i VäxShop.

Logga in och beställ i VäxShop

Provtagningspaket - kollamasken nöt

Få koll på parasitläget i din besättning med provtagningspaketet kollamasken nöt. Då kan du välja rätt strategi för avmaskning och undvika problem orsakade av betesparasiter. Både konventionella och ekologiska besättningar har mycket att vinna på förebyggande provtagning.

Motverka resistens genom att avmaska vid behov

Många avmaskar i förebyggande syfte, vilket medfört utvecklad resistens mot ett flertal avmaskningsmedel. Genom att skicka träckprov för analys får du istället svar på vilken behandling som kan vara aktuell.

Provtagningsmaterialet innehåller 3 stycken provpåsar, remiss och frankerat svarskuvert. Analyserna utförs av Vidilab och du får provsvaret via e-post.

Logga in och beställ i VäxShop

Om du har frågor om vilka djur som ska provtas, antal prover och provtagningstidpunkt - kontakta din djurhälsoveterinär.

Logga in och handla i VäxShop

 • Logga in på Min sida
 • Under Rapportera & beställ hittar du VäxShop
 • Klicka på Starta och börja handla
 • Fyll sedan i din leveransadress i beställningen

  Betalning
  Dina inköp i VäxShop blir specificerade och faktureras via den månatliga fakturan från oss. 

  Glömt ditt lösenord eller användarnamn?
  Klicka på länken Glömt lösenord i inloggningsrutan, för att göra en beställning av ett nytt. Det skickas till den e-postadress som du registrerat på ditt användarkonto.

  Om du saknar inloggningsuppgifter är du välkommen att kontakta kundsupport.

Arbetar som:
Avdelningschef Fält

Telefon:
010-471 01 17

Mobiltelefon:
073-084 42 59