MinGård, Min sida och vxa.se - 21/1 underhållsarbete

Vxa.se, MinGård och Min sida håller tillfälligt stängt under torsdag 21 januari mellan kl. 19:00 - 23:00, på grund av underhållsarbete. Därefter kan du använda både webbplatsen och dina tjänster igen.

Gård och stall

VäxShop

VäxShop

Handla förbrukningsvaror i VäxShop - I webbutiken kan du som är medlem handla produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.

alt-text

VäxShop växer

Idag hittar du ett utbud på över 700 artiklar och vi fyller på med fler produkter efterhand. Du kan beställa juver- och klövvårdsprodukter, fodertillskott, kalvhyddor, seminutrustning, täckmaterial till silon och mycket mer.

Webbshopen är till för dig som är mjölk- och köttproducent och ska ge dig en möjlighet att spara pengar. Vi håller låga ordinariepriser på förbrukningsartiklar. Du ska känna dig trygg och veta att du får ett konkurrenskraftigt pris på dina inköp. Inga extrapriser eller tidsbegränsade erbjudanden. Bara låga priser hela tiden.

Topp 3 populäraste produkterna just nu

 • Skyddsstövar Dunlop Purofort+
 • ReCovin Calciumpasta
 • Veloucid Spray - miljömärkt av Bra Kemråd 

När du får väntat eller oväntat besök - Tänk smittskydd

Logga in och handla i VäxShop

 • Logga in på Min sida
 • Under Rapportera & beställ hittar du VäxShop
 • Klicka på Starta och börja handla
 • Fyll sedan i din leveransadress i beställningen

  Betalning
  Dina inköp i VäxShop blir specificerade och faktureras via den månatliga fakturan från oss. 

  Glömt ditt lösenord eller användarnamn?
  Klicka på länken Glömt lösenord i inloggningsrutan, för att göra en beställning av ett nytt. Det skickas till den e-postadress som du registrerat på ditt användarkonto.

  Om du saknar inloggningsuppgifter är du välkommen att kontakta kundsupport.

Kolla masken och få rabatt på rådgivning

Välj rätt strategi för avmaskning så får du färre problem orsakade av betesparasiter. I samband med köp av provtagningspaketet Kolla masken, får du 10% rabatt på rådgivning per telefon, eller vid besök av din djurhälsoveterinär.

Kolla masken
alt-text

Fiffiga anteckningsböcker åter i lager

Nu finns den populära Anteckningsboken för Mjölk- och Köttboskap. Anteckningsboken finns även i en enklare modell för avhorningar och vaccinationer.

-Du hittar dem under Nyheter i VäxShop.