Kom på våra medlemsträffar!

Den kommande veckan bjuder vi in till ytterligare två av våra populära medlemsträffar. Vi har precis haft två stycken, förra veckan i Njurunda och i onsdags i Borlänge.

Medlemsmöte i NjurundaCirka 25 medlemmar mötte upp när vi bjöd in till medlemsträff i kretsen södra Ångermanland och Medelpad. Där besökte vi familjen Borthney på Solberg lantbruk, Njurunda. Familjen är nionde generationen som bedriver mjölkproduktion på gården och man har nu också satsat på ett gårdsmejeri. Under kvällen diskuterades också förändringar inom seminverksamheten, rådgivningssatsningarna i området och eventuell kretssammanslagning.

I onsdags var kretsarna för Dalarna/Gästrikland inbjudna till medlemsträff på Finngårdarna i Borlänge och där mötte 45 medlemmar upp. Förutom visning av gården, som sedan lite drygt ett år drivs av familjen Berkepies, avslutades träffen på Murboannas ost, med aktuell information när det gäller utfodring, avel och smittskydd.

Medlemsträff på Finngårdarna

Redan på måndag är det dags för nästa träff och då är det kretsrådet i södra Skaraborg som bjuder in till medlemsträff hos Årets Mjölkbonde 2016, familjen Berg i Tumarp. Läs mer här: Medlemsträff med gårdsbesök hos Årets Mjölkbonde 2016

Och på tisdag är det dags för medlemsträff på Öland, hos familjen Bertilsson på Alböke gård. Mer information och anmälan här: Medlemsträff på Öland

Håll utkik efter fler träffar i vår kalender

Arbetar som:
Direktionsassistent, Medlemsansvarig

Telefon:
010-471 04 01

Mobiltelefon:
076-109 08 02