Lean Lantbruk gör ditt företag mer framgångsrikt

Genom Lean Lantbruk får du mer i plånboken och större arbetsglädje i ditt lantbruksföretag. Gör du en intresseanmälan senast 6 september får du 40 procents rabatt på hela programmet.

Lean Lantbruk gör att du både får bättre arbetsmetoder, struktur och rutiner för er som arbetar på gården och dessutom du får möjlighet att sätta mål som ni gemensamt jobbar för att nå. Fördelarna för ditt företag är många med Lean, och genom att ni arbetar med målsättningar och genomförande gemensamt på gården får du dessutom bättre sammanhållning och mer arbetsglädje.

Lean Lantbruk är ett program på 18 månader, där du tillsammans med en Leancoach utgår från ditt företags utmaningar. Lean Lantbruk ger resultat på både kort och lång sikt, och du kommer att se förbättringar både i företagets ekonomi och rätt genomfört ger programmet också dig tid över för annat. Du får även möjlighet att blicka framåt, du utgår från helheten och du sätter mål för företagets utveckling på lång sikt.

Programmet finns i två varianter, för företag med upp till tre anställda och företag med 4 anställda eller fler. Ta chansen och anmäl dig före 6 september så får du tack vare finansiering ur Landsbygdsprogrammet hela utbildningen till ett lägre pris.  Intresseanmälan görs på Jordbruksverkets hemsida

För  kontakt med någon av våra Leancoacher inom Växa

Vill du läsa mer om fördelarna med Lean Lantbruk

Välkommen att ta kontakt med oss och med din intresseanmälan!