VäxShop - webbshop med låga ordinariepriser för lantbrukare

PRESSMEDDELANDE: Förbrukningsvaror med hög kvalitet till bra priser är vad mjölk- och köttproducenter kan köpa i Växa Sveriges nya webbshop. Syftet med shopen är att lantbrukaren ska minska kostnaderna och tjäna pengar genom shopens förmånliga priser. I shopen finns produkter som juver- och klövvårdsprodukter, fodertillskott, kalvhyddor och även stövlar och skor.

Utbudet i VäxShop är anpassat till mjölk- och köttproducent och kommer att utvecklas successivt för att ge kunden ett bra utbud av varor. I VäxShop kan man köpa juver- och klövvårdsprodukter, fodertillskott, kalvhyddor, seminutrustning och stövlar samt täckmaterial till silon och mycket mer.

Hög kvalitet till bra pris

VäxShops filosofi är att hålla låga ordinariepriser på förbrukningsartiklar och varor som passar mjölk- och köttproducent så de kan känna sig trygga med att få bra varor till ett konkurrenskraftigt pris. Normalt har shopen inte tidsbegränsade erbjudanden utan istället ett förmånligt ordinariepris.

- Vi öppnar VäxShop för att vi vill bidra till att svenska lantbrukare sparar pengar på att köpa produkter till bra pris i vår butik. Vi vill vara den aktör på marknaden som verkligen värnar om lantbrukarens ekonomi, säger Birgitta Sjödin Avdelningschef fält och ansvarig för shopen.

VäxShop är en medlemsförmån

Kunden når VäxShop när hen loggar in på ”Min sida” på Växa Sveriges hemsida. Leveransen tar fyra till fem arbetsdagar och över 1500 kronor är leveransen fraktfri. I och med att det är lantbrukare som redan är kunder hos Växa som handlar kommer betalning att ske via ordinarie faktura.

- Vi hoppas få många kunder i shopen och vi kommer att vara lyhörda för att lyssna på våra kunder och försöka utveckla sortimentet utifrån deras önskemål, avslutar Eva Kärrman.

För intervjuer eller annan information kontakta:

Om Växa Sverige

Växa Sverige är ett medlemsföretag med totalt 7 654* medlemmar, varav cirka 3 500 är aktiva i mjölkproduktion.  Vår verksamhet bedrivs från ett 30-tal driftplatser över i stort sett hela landet.

Växa Sverige tillhandahåller rådgivning och service som sänker kostnaderna, optimerar produktionen och ökar lönsamheten i lantbruksföretag. Växa erbjuder tjänster inom allt från semin och avbytarservice till avelsrådgivning, förebyggande djurhälsoarbete och rådgivning inom företags- och affärsutveckling.

*2015/16

Länk till pressmeddelandet på Mynewsdesk