En God Jul och ett Gott Nytt År tillönskas dig och din familj!

2020 har varit ett otroligt år. Ett år där vi blev vana vid att leva i förändringar och agera efter olika villkor varje vecka - ett år vi kommer minnas långt in i framtiden.

Då jag i början på året första gången filosoferade om det ”nya normala”, var det inte det här året jag såg framför mig. Men 2020 har verkligen visat upp sig och förändrat vardagen för oss alla. Det nya normala för 2020 har blivit förändring. 

Framtidstron är viktig

Pandemin utmanar oss alla på många sätt, men något som är positivt är att det blivit tydligt att vi alla arbetar i en samhällsviktig bransch. Pandemin har öppnat upp svenskarnas ögon för att vi behöver svenska livsmedel, den närproducerade maten och lantbruket. Det har blivit tydligt att vi inte har en tillräcklig inhemsk matproduktion i händelse av en upphörd import. I Växa har vi i många år trott på en ökad svensk mjölk- och köttproduktion. I dessa utmanade tider har vi tillsammans ett stort uppdrag i att hålla framtidstron kvar hos oss och i branschen!  

Mod behövs

Trots alla nya villkor har en stor del av vår verksamhet, de praktiska tjänsterna, fungerat varje dag. Tack vare alla modiga medarbetare och modiga kunder, har vi kunnat fortsätta besöka dig på gården. Tillsammans med dig som kund, har vi också lagt om från fysiska till digitala besök, gjort kurser digitala och hållit kontakten via telefon och Teams. Jag vill tacka dig som kund för att du varit så flexibel att vi kunnat leverera rådgivning, service och kurser. Tillsammans har vi säkrat att svensk livsmedelsproduktion har fungerat, även under en pandemi.  

Växa står starkare 

När året närmar sig sitt slut kan vi konstatera att vår bransch och våra företag så här långt, klarat sig förhållandevis bra 2020. Växa ser ut att få ett fint resultat tack vare att du som kund har förtroende för vår kunskap, och tack vare den goda kontakt vi har med dig. I Växa kommer vi att göra vårt bästa för att fortsätta leverera det din gård behöver 2021. Och vi vill fortsätta hålla en god relation med dig, oavsett om kontakten är genom ett fysiskt besök, per telefon eller digitalt.

Nästa år fyller Växa Sverige 10 år, och vi hoppas att du vill delta i firandet genom de webbinarier vi arrangerar varje månad med start 20 januari. Men först ska vi fira jul och nyår med våra närmsta – det är vi alla värda!  

Riktig God Jul tillönskas er alla!

Vi ses i 2021!
Tillsammans och var och en för sig.  

Dorit 

Arbetar som:
VD

Telefon:
010-471 09 11

Mobiltelefon:
070-534 02 24