Passa på att lyssna innan året är slut

I år fyller Växa 10 år och bjuder på en present – kunskap. 9 av de uppskattade webbinarierna finns inspelade och tillgängliga året ut. Bara för dig som är medlem.

Webbinarier i världsklass till och med 31 december

Under jubileumsåret får du som är medlem tillgång till svenska och internationella föreläsare i toppklass. Om du missade ett tillfälle eller vill se dem igen - logga in på Min sida. De inspelade webbinarierna finns tillgängliga fram till den 31 december!

Logga in på Min sida

Välj Nyheter för dig, skriv Växa 10 i sökrutan så kommer du till filmerna.

Januari

Joep DriessenStressfree Stockmanship - Joep Driessen
Ko-gurun Joep från CowSignals® visar hur vi kan se och tänka utifrån kons perspektiv i sitt föredrag om stressfri djurhantering.

Februari

Christer OlssonArbetsglädje ett annat ord för produktivitet - Christer Olsson
Christer, en av Sveriges främsta ledarskapscoacher, berättar hur vi får saker att hända genom att gå från att veta till att göra.

Mars

Phil PoultonManaging the Downer cow - Dr. Phil Poulton
Den australiensiske veterinären Phil lär oss hur vi tar hand om våra långliggande kor på bästa sätt, och maximerar chansen att de återhämtar sig.

April

Jouni PitkärantaSå bygger du arbetseffektiva stallar - Jouni Pitkäranta
Jouni berättar om hur vi kan bygga logistiskt optimerade stallar som möter både djur- och människors behov. Och samtidigt uppfylla framtidens krav på djurvälfärd och klimat. 

Maj

Thomas PaulyLyckas med ensilaget - Thomas Pauly
Thomas, tidigare forskare vid SLU, ger sina bästa tips för en lyckad ensilering, och hur man får fram ett grovfoder som är hållbart för din ekonomi, djurens hälsa och klimatet.

September

Elizabeth HomeroskyNewborn calf management - Dr. Elizabeth Homerosky
En av Kanadas främsta veterinärer inom köttproduktion ger oss bästa praxis vid kalvning och skötsel av nyfödda kalvar. Det mesta går även att applicera i mjölkproduktionen.

Oktober

Greg BethardKeys to financial success - Greg Bethard
Se potentialen i ditt företag och miniminera kostnaderna per producerad mjölk. Greg ger dig nycklarna till ett ekonomiskt framgångsrikt mjölkföretagande.

November

Nick BellHow to spot, treat and prevent lameness in dairy cows - Dr. Nick Bell
Hitta, behandla och förebygg klövproblem - ta del av Nicks bästa tips för friska klövar i din besättning. Nick är veterinär och en av Europas främsta specialister på klövhälsa. 

December

Johan Rockström - Foto: M. Axelsson/Azote

Hållbart svenskt jordbruk nu och i framtiden - Johan Rockström
Johan berättar varför svenskt jordbruk är världens mest hållbara och inspirerar oss att skapa en hållbar livsmedelsproduktion, för nästa generation.