DosShop i ny skepnad

DosShop + VäxShop - Nu kan du handla både doser och tillbehör från en och samma webbshop. I DosShop hittar du också all information om tjurarna.

DosShop - enklare och smidigare

Du kommer att känna igen dig bland tjurarna, och kan enkelt se vilka som finns könssorterade. Listorna och tjurbladen som tidigare fanns hos VikingGenetics finns nu samlade här.

Designa din tjur, är en ny funktion som har tillkommit. Den gör det möjligt att sortera ut de egenskaper du är ute efter, och du får en filtrerad lista av intressanta tjurar.

Dosleveranser

Allt fungerar på samma sätt som tidigare med beställning och dosleverans.  

Tjurlistor

Listorna, exempelvis rekommenderade, tjurfäder och budget, ser ungefär ut som tidigare. Du ser dospriset, om tjuren är könssorterad, och du kan handla direkt från de olika listorna.

Robotlistan och beautyboxen ersätts av den nya funktionen - Designa din tjur. Här kan du filtrera mer specifikt för de olika egenskaper som du själv önskar i din besättning.

Tips och trix 

  • Om du behöver fler stumpor eller glidslem, skriv in det under ”Ange kommentar här” när du står i kassan. Då får din kvävebilschaufför meddelandet.

  • Med funktionen Designa din tjur, kan du spara webblänken som en favorit. Då slipper du filtrera på nytt nästa gång.

  • För VikingRed finns en filtrering i menyn Tjurens ras. Där kan du välja om du endast vill se SRB eller alla VikingRed-tjurar.

Handla i DosShop

Varför en ny DosShop?

Det finns stora fördelar med att kunna beställa tjurar och köpa andra insatsvaror på en och samma gång. Den nya webbshopen är alltså en sammanslagning av VäxShop och DosShop, för att göra det både enklare och smidigare att handla.

Sara Wiklert Peterson, ansvarig för utveckling och sjösättning av den nya förbättrade shopen, förklarar.

- Vi möter efterfrågan på könssorterade och pollade doser bättre. Det är lättare att söka och finns fler filterfunktioner. Det är enkelt att handla direkt från tjurlistan numera, och utbudet av könssorterade köttrasdoser kommer också att presenteras på ett mycket bättre och mer överskådligt sätt.

- Sammanfattningsvis kan jag säga att allt med den nya dosshopen funkar på samma sätt som den gamla, med beställning och leveranser. Men det är lättare att söka och hitta tjurar här.

 

Arbetar som:
Regionchef Avel Väst, Områdesansvarig Töreboda/Skara/Falköping

Telefon:
010-471 07 02

Mobiltelefon:
073-314 62 85