Svensk Köttrasprövning söker ny vd

Vill du leda och utveckla prövningsverksamheten i Gunnarp? Som vd får du ett varierat arbete med stort inflytande över den svenska köttrasavelns framtid.

Svensk Köttrasprövning AB ägs av Växa Sverige, Svenska Köttföretagen och NAB - Svensk Köttrasavel i samverkan och har en central roll i svensk köttrasavel. På stationen Gunnarp, norr om Hörby, individprövas varje år köttrastjurar för produktionsekonomiskt viktiga egenskaper. Målsättningen är att presentera tjurar som effektiviserar svensk nötköttsproduktion. I verksamheten ingår att utveckla och implementera nya avelsverktyg i svensk köttrasavel.

www.kottrasprovningen.se

Om tjänsten

Din roll som vd är att leda och utveckla individprövningsverksamheten. Arbetet är administrativt och innefattar planering, uppföljning och ekonomiskt ansvar.

Omfattning: Deltid.

Du som söker har en utbildning som agronom eller lantmästare med inriktning husdjur. Ett upparbetat kontaktnät är meriterande. Du har goda ledaregenskaper, social kompentens och är bra på att kommunicera. Men det viktigaste är ett engagemang och förmågan att få saker att hända. 

Se hela platsannonsen

Är du nyfiken och vill veta mer - hör av dig till

Johanna Bengtsson, vd
070-277 61 06

Anders Wiklert, styrelseordförande
070-344 20 72

Gustav Jahn, avdelningschef avel
072-218 69 41

Arbetar som:
Avdelningschef Avel

Telefon:
010-471 05 02

Mobiltelefon:
072-218 69 41