Provmjölkningsapp – ny uppdatering ute

Bland nyheterna är större text för de som skriver ut sina provmjölkningsrapporter och tydligare rutor för analysuttag.

Stabilt läge nu

Då Provmjölkningsapp inte är en app(likation) man laddar ner utan en internetsida man loggar in på via webbläsaren och sin bwa-identitet har det funnits utmaningar. Bland annat att hitta sätt för hur inrapporteringen ska fungera i alla sorters enheter, som dator, surfplatta och mobiltelefon med olika webbläsare och olika versioner av program.

Men nu, efter drygt fyra månader med Provmjölkningsapp och över 1 500 provmjölkningar, har "barnsjukdomarna" jobbats bort och inrapporteringarna stabiliserats.

Till Provmjölkningsapp-sidan

Nyheter och nästa steg

I den senaste uppdateringen har rutorna man måste bocka i för vilket analysuttag man gjort blivit mycket tydligare, vilket var ett önskemål från användarna. De som skriver ut sina provmjölkningsrapporter har också fått flera av sina önskningar tillgodosedda, bland annat större text på rapporten.

Flera stora besättningar använder Provmjölkningsapp och ofta tillsammans med en extern skanner för snabbt och enkelt provmjölkningsarbete. 

Nästa steg är att lägga till robotprovmjölkning i appen. Det gamla PC-programmet AMS-Link ska också få flytta in och bli en del av Provmjölkningsapp. Det beräknas vara klart någon gång i höst. 

Har du frågor eller synpunkter på Provmjölkningsapp?

Kontakta oss