Första maj: Idag vill vi lyfta fram djurskötarna

På första maj är det på sin plats att uppmärksamma alla duktiga djurskötare i Sverige. Vi vill göra det med några av de tjänster vi har som kan göra din gård till en bättre arbetsplats.

Första maj är arbetarrörelsens internationella högtidsdag sedan år 1890 och långt innan dess har vårens ankomst firats med en fest den första maj. Just den här dagen kan det passa att lyfta fram alla duktiga djurskötare och vad vi kan hjälpa till med om man vill göra arbetsplatsen ännu bättre.

– Vi har flera tjänster som syftar till att lyfta fram ledarskapet, säger Adam Stål, affärsområdeschef Rådgivning & Företagande på Växa Sverige. Genom ett bra ledarskap lägger man också grunden för ett bra medarbetarskap.

Dessa frågor berörs i Ledarpraktikan, Lean Lantbruk, Gårdsråd och Fokus på rutiner. Lean Lantbruk är ett sätt att ständigt förbättra och förenkla arbetet på gården utan att göra avkall på de mjuka värdena. Det handlar om att skapa ett effektivt team på gården där god arbetsmiljö, medarbetare och djurhälsa är lika viktiga som att förbättra lönsamheten.

Klicka in och läs mer här: Bli en trygg och beslutsam ledare 

Håll också utkik i vår Kalender. Där kan du se vilka kurser och träffar som är på gång. Kanske är det dags att din medarbetare får utveckla sig med en kurs i djurägarsemin eller något annat som är viktigt på gården?

Arbetar som:
Regionchef Gårdsnära tjänster Mitt-Nord, Områdesansvarig Borlänge

Telefon:
010-471 09 44

Mobiltelefon:
073-200 84 96