Upptäck vår kurskalender

Kika in i vår kurskalender! Oavsett vilket område i besättningen som du vill göra en djupdykning i kan vi ha kursen för dig.


Kalendern är en riktig guldgruva för den vetgirige – fylld med olika träffar, kurser och studieresor i avel, djurhälsa, utfodring, fruktsamhet, företagande, bygg, nötköttsproduktion och mycket mer. 

Ett axplock:

När det gäller djurhälsa och fruktsamhet arrangerar vi flera kurser i ViLA och djurägarsemin. Gå in och gör en fritextsökning om du är intresserad av dessa kurser. De erbjuds vid flera olika tider och platser runt om i landet. I vår Kalender kan du fylla i önskat ämnesområde i rutan Frisök och få fram vilka kurser som är på gång inom det området. 

I kalendern lägger vi också in studieresor. Den 11 april finns det till exempel en Studieresa till Vallens gård för att titta på deras stallar.  

Eller du kanske lockas mer av en avelsträff. Den 25 april är det ProCROSS-träff i Borlängetrakten där Maria Eriksson, Växa Sverige berättar om ProCROSS i USA och vad fördelarna kan vara här i Sverige. Ann-Sofie Lind, Burns Lantbruk, visar och berättar hur de använder ProCROSS i sin besättning.