2000 mjölk- och köttföretagare använder redan MinGård®

MinGård är managementverktyget för mjölk- och köttproducenter. Alla som är anslutna till Kokontroll®, KAP eller Härstamningskontroll, har fri tillgång helt utan extra kostnad!

 MinGård® – framtidens managementverktyg

Succén som nominerats till innovationspris

Här finner du data och nyckeltal om dina djur och besättning. Du har möjlighet att använda standardrapporter eller skapa dina egna managementrapporter. MinGård är åtkomligt oavsett var du befinner dig – via dator, surfplatta och mobiltelefon. 

I mobilen har alla på gården full koll på aktuell data och du kan sköta dina inrapporteringar till CDB direkt från telefonen. MinGård är också öppet för integration till andra plattformar och det finns många finesser som gör att programmet ger dig stor gårdsnytta!

Kostnadsfri visning online

Passa på att följa med på en rundvandring i MinGård för att få inblick i vad programmet kan erbjuda just dig. Om det dyker upp någon fundering har du möjlighet att få svar på dina frågor efter genomgången.

​Under 30 minuter tittar vi på rapporter och kikar på djurkorgen där du har möjlighet att rapportera dina händelser och beställa genomiska analyser. Du får också se vilka nyckeltal som du hittar i MinGård, och hur du på ett enkelt sätt kan anpassa vyerna för just det du vill se.

Anmäl dig till MinGård® visning online

Fler tillfällen kan komma att arrangeras då intresset är stort – håll utkik i kalendern

MinGård® nominerad till Elmia Lantbruk Innovation Award

MinGård® har i tuff konkurrens bedömts och nominerats till Elmia Lantbruk Innovation Award. Utmärkelsen ska lyfta ny och innovativ teknik inom jordbruk och animalieproduktion.
Läs hela nyheten här