MinGård® nominerad till Elmia Lantbruk Innovation Award

MinGård® har i tuff konkurrens bedömts och nominerats till Elmia Lantbruk Innovation Award. Utmärkelsen ska lyfta ny och innovativ teknik inom jordbruk och animalieproduktion.

Produkter som får utmärkelsen ska bidra till att utveckla det svenska lantbruket genom innovation. Några av de kriterier som juryn som består av en rad branschexperter bedömer utifrån kriterierna nyhetsvärde, miljöpåverkan, arbetsmiljö, produktkvalitet, djurvälfärd och ekonomi. Elmia Lantbruk Innovation Award delas ut i valörerna Guld och Silver. För att få guld ska produkten bedömas vara en världsnyhet eller helt ny på den svenska marknaden. Prisutdelningen sker under Elmia Lantbruk 2021.

Det är mycket glädjande att MinGård® nominerats till Elmia Lantbruk Innovations Award, säger Patrik Nordgren, Produktägare MinGård®. Glädjande är också att se den fantastiska utvecklingen av antalet användare av MinGård® och den positiva feed back vi får från användarna. Många mycket bra idéer kommer in från användarna som ger inspiration till den fortsatta utvecklingen av MinGård® menar Patrik. 

Vi vill välkomnar fler mjölk- och köttföretag att använda och ta del av de fördelar MinGård® ger, avslutar Patrik. 

Läs mer om MinGård

Läs mer om Elmia Lantbruk Innovation Award