Analysera nuläget

Djuröga®

Djuröga® - en arbetsmiljöenkät för korna

Djuröga är det digitala verktyget som kompletterar och vässar ditt eget djuröga. Du knappar in dina observationer enkelt i mobilen.

alt-text

Medarbetarsamtal med korna

Kobedömningar är ett sätt att tolka kornas kroppsspråk och beteende. Det ger korna en chans att utvärdera sin egen arbetsmiljö. Med Djuröga i mobilen kan du enkelt registrera dina djurbedömningar. Resultatet beskriver djurvälfärdsläget i besättningen.

Du ser resultatet direkt i mobilen och kan jämföra dig med andra genom benchmarkingsignaler. Djuröga innehåller även tips på åtgärder för att höja djurvälfärden. Ett bra sätt att hitta vilka förbättringar korna önskar för att kunna prestera på topp.

djuroga.pngDjuröga® framtaget tillsammans med lantbrukare

Användarnas åsikter och förslag är en viktig del i utvecklingen av digitala verktyg. Just nu testas Djuröga av lantbrukare under stallsäsongen, och den första versionen blir klar nästa år.

Är du också nyfiken?

Prata med din närmaste rådgivare eller veterinär om du vill testa Djuröga i din besättning.

Boken KosignalerBokips! Kosignaler berättar mer om djurens språk

Kor sänder konstant ut signaler. De informerar oss om sin hälsa, sitt välbefinnande, utfodringen och produktionen. Kosignaler är boken som hjälper dig att utveckla ditt koöga och förmågan att läsa av, förstå och agera på kornas signaler.

Läs mer om boken Kosignaler

Arbetar som:
Veterinär, Kunskap & Utveckling

Telefon:
010-471 09 34

Mobiltelefon:
072-536 13 56

Kontakta mig

Tack!

Nu har din fråga skickats till oss.
Du får en bekräftelse till din e-postadress.