Om webbplatsen

Växa Sverige lanserade denna webbplats 2017. Här finns information om våra tjänster och produkter samt information om medlemsorganisationen, nyheter och kundsupport.

Cookies

En cookie innebär att en liten mängd data överförs till din dator från en webbserver och att dessa data lagras på din hårddisk. Detta gör att vi kan fortsätta att anpassa, förbättra och utveckla webbplatsen för att passa dina behov.

Navigeringsalternativ

Det finns flera sätt att hitta information på webbplatsen. I menyn hittar du våra tjänster och produkter indelade i intresseområden. Varje sida har i sin tur hänvisningar till närliggande ämnen, både i form av fördjupningar och relaterad information. Detta sätt att surfa passar dig som har lite tid över och vill strosa runt i egen takt.

Du kan också söka fram information, personal och dokument i vår sökfunktion. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att din sökfras ska få bra träffar. Om du saknar något är du välkommen att skicka ett mejl till webbredaktionen

Surfa med olika enheter

Vår webbplats är responsiv. Det innebär att utseendet anpassar sig efter vilken typ av enhet du surfar ifrån. Det funkar alltså lika bra att besöka webbplatsen via mobil, surfplatta och dator.

Vissa av våra funktioner är i sig ännu inte responsiva. Det innebär att när du använder vår webbplats kan du dyka på funktioner med knappar, text och rullistor som är lite svårare att hantera. Vi arbetar på att förbättra även dem. Har du förslag och synpunkter är du välkommen att skicka ett mejl till webbredaktionen.

Frågor om våra verktyg

Om du har frågor kring Min sida (verktygsportal), digitala verktyg och rapporter är du välkommen att kontakta vår kundsupport.