MinGård, Min sida och vxa.se - 23/9 underhållsarbete

Vxa.se, MinGård och Min sida håller tillfälligt stängt under torsdag 23 september mellan kl. 19:00 - 23:00, på grund av underhållsarbete. Därefter kan du använda både webbplatsen och dina tjänster igen.

Om oss

Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi söker dig som brinner för svenskt lantbruk och vill vara en del av vårt team av kompetenta och engagerade medarbetare. Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

Hos oss finns administrativ personal, husdjurstekniker, avbytare, rådgivare och experter. Många av våra anställda har utbildning som agronomer, lantmästare eller veterinärer. Vi har även anställda som är utbildade inom ekonomi, HR, kommunikation och IT. Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Systemutvecklare till IT-avdelningen
Sista ansökningsdag 2021-10-04

Letar du efter världens bästa djurskötseljobb?

Avbytarverksamheten är under ständig utveckling och ökad efterfrågan av våra tjänster gör att vi behöver vara fler avbytare. Vill du jobba ute hos kund och ge världens bästa service? Gör en spontanansökan.

Spontanansökan

Rådgivare, veterinär eller husdjurstekniker?

Vill du jobba som avelsrådgivare, avelssäljare, byggrådgivare, djurhälsoveterinär, husdjurstekniker, produktionsrådgivare eller växtodlingsrådgivare? Gör en spontanansökan.

Spontanansökan

  

Praktikplats hos Växa Sverige

En praktik är ett bra tillfälle för dig som studerar att skaffa erfarenhet från arbetslivet och knyta viktiga kontakter. Inom yrken där det är stor konkurrens om jobben kan praktiken bli en viktig del i din meritförteckning.

Läs mer om praktikplats hos Växa Sverige

Karolin Bäckman: Att vara avelsrådgivare hos Växa Sverige