Om oss

Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi söker dig som brinner för svenskt lantbruk och vill vara en del av vårt team av kompetenta och engagerade medarbetare. Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

Lediga tjänster

Hos oss finns administrativ personal, husdjurstekniker, avbytare, rådgivare och experter. Många av våra anställda har utbildning som agronomer, lantmästare eller veterinärer. Vi har även anställda som är utbildade inom ekonomi, HR, kommunikation och IT. Välkommen till oss!

Lediga jobb på Växa

Spontanansökan

Avbytarverksamheten är under ständig utveckling och ökad efterfrågan av våra tjänster gör att vi behöver vara fler avbytare. Vill du jobba ute hos kund och ge världens bästa service? Eller vill du jobba som avelsrådgivare, avelssäljare, byggrådgivare, djurhälsoveterinär, husdjurstekniker, produktionsrådgivare eller växtodlingsrådgivare?

Gör en spontanansökan

Praktikplats

En praktik är ett bra tillfälle för dig som studerar att skaffa erfarenhet från arbetslivet och knyta viktiga kontakter. Inom yrken där det är stor konkurrens om jobben kan praktiken bli en viktig del i din meritförteckning.

Sök praktikplats hos oss


För att se filmen behöver du tillåta marknadsföringscookies.
Cookie-inställningar