Fruktsamhet

Brunstkalender-app

Brunstkalender-app

Med hjälp av appen Brunstkalendern får du koll på besättningens brunster, blodflytningar och tidpunkter för seminering. I den kan du också direktboka semin.

alt-text

Brunstkalendern direkt i mobilen

Appen kan användas i både mobil och surfplatta och du kan enkelt ladda ner den via Google Play för Android, eller App Store för Iphone.

Brunstkalendern uppdateras automatiskt med uppgifter från Kokontrollens databas. Allt som registreras uppdateras varje timme vilket gör att samtliga användare får tillgång till allas rykande färska observationer:

  • Hondjurens identitet
  • Kalvningar
  • Semineringar
  • Dräktighetsundersökningar

Beställ och kom igång

Appen finns tillgänglig för dig som är medlem och ansluten till Kokontroll, KAP eller Produktion och Härstamning. Innan du kan använda den behöver du beställa hem dina besättningsuppgifter. Det gör du genom att registrera ditt abonnemang via denna länk eller via [Beställ]-knappen direkt i appen. Här kan du också beställa lösenord till fler användare.

Enkel guide till brunstkalender-appen

Så här använder du brunstkalender-appen

Dina inloggningsuppgifter

Du loggar in i Brunstkalendern med samma inloggningsuppgifter som du har till Min Sida. Hör av dig till kundsupporten om du behöver hjälp.
Kundsupport

Den tryckta varianten

Den tryckta brunstkalendern finns förstås fortfarande tillgänglig. Den ger en bra överblick över djuren i besättningen och kan lätt läsas av alla. Om det finns många kor i din besättning kan en brunstkalender per grupp vara bra. Hör av dig till oss om du önskar en tryckt version.

 

Arbetar som:
Avdelningschef Fält

Telefon:
010-471 01 17

Mobiltelefon:
073-084 42 59

Kontakta mig

Tack!

Nu har din fråga skickats till oss.
Du får en bekräftelse till din e-postadress.