Ansök om medlemskap

Växa Sverige finns till för dig och ditt företag. Som medlem i en ekonomisk förening kan alla medlemmar vara med och påverka hur föreningen ska utvecklas.

  1. Kontakta Växa Sveriges avdelning för faktura- och medlemsfrågor på 010-471 09 03. Eller fyll i och skicka din intresseanmälan på denna sida. 

  2. Vi skickar en inträdesansökan till dig som du fyller i, skriver under och returnerar till oss via post. Om ansökan gäller en överlåtelse (vid till exempel generationsskifte) måste båda parter skriva under.
     
  3. Serviceavgiften (1100 kr) faktureras direkt efter att inträdesansökan registrerats hos oss. Om du ansökt om medlemskap efter halvårsskiftet faktureras du endast för halva avgiften.
     
  4. Som medlem i en ekonomisk förening betalar du en insats enligt § 7 Stadgar för Växa Sverige ek. för. Insatsen är lägst 1000 kr och den första faktureringen sker först i januari året efter att du har blivit registrerad medlem. Insatsen beräknas sedan utifrån de varor och tjänster du köper av Växa Sverige.

Intresseanmälan

Nio skäl till medlemskap

Som medlem och ägare i Växa Sverige kan du vara med och påverka verksamheten direkt eller via dina förtroendevalda. Du får också tillgång till rabatter, exklusiva inbjudningar och åtkomst till våra e-tjänster och verktyg.

Läs mer
alt-text