alt-text

Växadagarna Mjölk och Kött

Mötesplatsen för dig som är mjölk- eller köttföretagare. Träffa kollegor i branschen, hämta inspiration och ta del av intressanta föredrag.

Hållbart företagande på gården

Växadagarna 2020 går i temat Hållbart företagande på gården, och behandlar ämnen som djurvälfärd i värdsklass och hållbart lantbruk. Dagarna bjuder på ett program i toppklass som leds av Martin Moraeus från LRF.

Anmäl dig till Växadagarna redan idag

Några höjdpunkter ur programmet

  • När drevet går – så undviker du förtroendekriser

    Jeanette Fors-Andrée och Paul Ronge - Jeanette är en av landets främsta krishanterare och medietränare. Paul är medietränare och medierådgivare. De delar med sig av sin expertis i hur man hanterar det allt tuffare medieklimatet i både traditionella och sociala medier, hur man undviker förtroendekriser och hanterar svår kritik. 

  • Hållbart säljer

    Jens Thulin - rankad som en av Sveriges 101 supertalanger av Veckans affärer, och utsedd till en av Sveriges 33 unga hållbarhetstalanger. Hör hans berättelse om hur elva vegeterianer och tre veganer fick gården och köttproduktionen att leva vidare. Jens bjuder också på konkreta tips och råd i hur vår branch kan öka takten på hållbarbetsarbetet.

  • Cow Signals - Happy cows, happy farmers, happy planet!

    Joep Driessen och Bert van Niejenhuis - upphovsmännen bakom Cow Signals leverar praktisk och gårdsnära kokunskap - så läser, förstår och agerar du utifrån kons signaler. 

alt-text

Arbetar som:
Produktionsrådgivare

Telefon:
010-471 09 40

Mobiltelefon:
070-537 06 63

Reducerat pris för medlemmar

Som medlem i Växa Sverige är kostnaden för deltagandet rabatterat. Medlemskapet gäller för familjen och gårdens anställda, och en anmälan per person.

Bli medlem och få tillgång till alla fördelar
Du som driver lantbruk inom Växa Sveriges verksamhetsområde kan ansöka om medlemskap. 
Så här ansöker du